Hogy dolgozható fel, hogy a párom (27é) és a a 2éves lányunk közös gyerekorvosa hirtelen meghalt? Nagyon fáj.
Figyelt kérdés
Ismerte a lányomat,ő volt a felkért gyerekorvosa,apuka a "kedvenc" betege volt... Az egyik kispesti gyerekorvos volt,május elején még voltunk nála. Most kellett volna mennünk ismételten..(Havonta kell mennünk dokihoz szuri miatt.) S most nem tudjuk ki lesz és mi lesz és főleg hogy lesz...2012. jún. 29. 17:04
11/11 A kérdező kommentje:
Nem szerettem alatt azt értem,hogy nem is ismertem annyira. Pl nem aludtam nála soha,tegezni soah nem tudtam. Egyszer nem hivott fel,h szia kisunokám mi van velem..
2012. júl. 3. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!