Hogy dolgozható fel, hogy a párom (27é) és a a 2éves lányunk közös gyerekorvosa hirtelen meghalt? Nagyon fáj.
Én sem igazán értem a problémádat.Lehet érzéketlen vagyok,de nem egy családtagotokat vesztettétek el.Nem napi szinten találkoztatok...így nem értem mit kell ezen feldolgozni.Persze borzasztó egy haláleset,de a hozzátartozóknak kell a gyásszal megbirkózniuk.Le lehet pontozni,ahogyan az első hozzászólót is (sajnos),de én maximálisan egyetértek vele.
Biztosan van másik nagyon jó orvos a környéketeken.
Igazat adok az előttem szólóknak!
Először azt hittem hirtelen ahogy a kérdésedre néztem hogy a pároddal és a kislánnyal történt a baj(bocs).
Nekem születésemtől ugyan az volt a háziorvosom(nem volt külön gyerekorvos),a kislányomat is ismerte,és kezelte. Sajnos ő is elhunyt 4éve,azóta mi elköltöztünk 300km-re,de én hazautaztam a temetésre. Nekem ez természetes volt. Elhiszem hogy fáj,én is szomorú voltam,mert az egész gyerekkoromat,és a felnőtt életem elejét végigkövette!
De ez van az emberek meghalnak. Mindenki helyére kerül valaki más!
Sziasztok! Köszönöm hogy irtatok!Egyáltalán az együttérzést:( Mivel a párom,s a huga meg az egész család ismeri igy ezért rossz.. Ne az a tipusu doki volt,aki bemész és ott vagy 2percet és meg se hallgat.Hanem többet is rád szán,apukáról is mindig kérdezett.Apuka még ajándékot is kapott tőle egyszer.
A temetésre megpróbálunk elmenni,legalábbis én is.Apka 100%osan elmegy..
Nem napi szinten,az elején heti szinten jött hozzánk... Volt hogy csak beszélgetni.Bármikor hivhattuk..
65 évesen kissé korainak tartom,hogy csak igy itt hagyjon minket. Nincs pár hónapja(március elején) hogy meghalt a párom nagypapája,ápr eleján még meséltük Neki,s ő is szomorú volt mert ismerte..
Troger: na azért ilyet ne mondj légyszives.. Nagyon jó doki volt.
Köszönöm igen,ettől félek. Mert elég spec eset a kicsim,a havi szuri miatt..
Köszönöm a linket,irtam neki.
Egyébként ő volt az aki egyben tartotta a dolgokat.Orvosi és családi szempontból is. Szomorúan meséltük neki,hogy nem jön át a másik mama soha hozzánk,s fel akarta hivni hogy ne hagyja ezt a tündérkét,meg hogy ne csak mi menjünk hozzá.
Szia 4-es vagyok.
Szerintem te nagyon túlérzékeny vagy. A mi dokink 59évesen halt meg. Ismerte az egész családot. Kezelte a rákos édesapámat(8éve 52évesen halt meg,egyidősek voltak),a béna nagyapámat,az alzheimer kóros nagynénémet(most 93éves). Nekem kivágott egy zsírmirigyet a mellemből ott a rendelőben,mivel kiváló sebész is volt! Az egész család ismerte. Anya,apa,én a testvéreim,nagyszülők,unokatesók,de még a párom is volt hozzá aki más városban lakott.
Születésemtől ismer,és mivel mindig dús hosszú hajam volt úgy hívott a hajas baba. Mindig össze vissza puszilt ha találkoztunk.
Szóval én nem értem ezt a túlzott érzelgősséged! Azt értem hogy rossz,de azt nem hogy miért vagy kétségbe esve mert másik orvos lesz?!
Ha pld máshová költöztök akkor is másik orvos lenne,és nem is kell hogy meghaljon!
Szia! Valóban borzalmas, ha valaki meghal, de ez az élet rendje sajnos. Jó neked, hogy közelebbi halálesettel még nem találkoztál (legalábbis úgy sejtem).
Nekem a szülészorvosom és a gyerekorvosunk is meghalt az elmúlt pár évben, nagyon jó emberek voltak, ők is igazi gondos dokik, sajnálom őket… és magunkat, mert azóta sem sikerült őket maradéktalanul pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!