Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is ilyen utalatos a...

Masnak is ilyen utalatos a gyerekorvosa?

Figyelt kérdés
Meg volt hulve a babam, volt egy kis laza, de feltem, mert 3 napja nem evett semmit, csak teat ivott. Hetvegen kertem, hogy jojjon nezze meg. Nagyon utalatosan valaszolt, es mikor elmentunk a rendelobe azt mondta, hogy akar hozza is koltozhetunk! Mas is jart igy?
2009. jan. 30. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem csak hülyeségeket tanácsol szinte állandóan a doki,de ilyen még nem volt.Ha ekkora f*sz,akkor jobban jársz,ha váltasz.Keress valaki olyat,akiben megbízol.Ha ennyire rossz lenne a helyzet,akár a szomszéd városba is járnék orvoshoz.
2009. jan. 30. 11:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Maskulonben jo orvos, de nagyon utalatos tud lenni! Most varom a masodik babat, de egyaltalan nem biztos, hogy hozza fogom iratni a kicsit.
2009. jan. 30. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinten is keress másik orvost.Nagyon egyszerűen díjmentesen intézheted.Csak elmész a kiválasztotthoz,,jelzed neki,hogy hozzá szeretnétek tartozni és Ő fogja kikérni a kartonotok.Neked többet sem találkoznod sem magyarázkodnod nem kell a másiknak.
2009. jan. 30. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez meg milyen orvos!!!

hogy mondhat ilyet egy aggódó kismamának ATYA ÚR ISTEN!!

Hát naon gyorsan válcs!!

Bunkó orvos!!

üdv

2009. jan. 30. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Én valószínűleg azonnal elkértem volna a gyerek kártyáját és más orvoshoz vinném ezek után. Hátha a fejéhez kapna. Vagy csak a kártyapénz jó? Miért megy orvosnak, aki ilyen. Lehet nagy tudású, de az még nem hatalmazza föl őt arra, hogy tahó legyen.
2009. jan. 30. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is azonnal keress másik orvost.

Nekünk most 5 éves a lányunk és már számtalanszor jártunk úgy, hogy hétvégén lett beteg. Ilyenkor felhívom a dokit, hogy tud-e fogadni, és már megyünk is. Amikor a lányom még pici volt (1,5 éves) sajnos átéltünk két lázgörcsöt. Gondolkodás nélkül felhívtam az orvost, pedig mind a kétszer éjszaka volt. Nem csinált belőle problémát, láttam rajta, hogy valóban aggódik.

2009. jan. 30. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben azon túl, hogy orvost váltok, betegjogi képviselőnek is megemlíteném a dolgot. Mit meg nem engedhet magának egy orvos!!!Ez a munkája, ezért kap pénzt!!!
2009. jan. 30. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló vagyok!

Megtudhatom miért csak 66% ba hasznos amit irtam??

szerintem legtöbben igy gondolják ahogY én!

2009. jan. 31. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Látom, én is így jártam (56%). Akkor sem tartom normálisnak, hogy egy olyan ember, aki arra tett esküt, hogy ismereteit az emberek, (főleg!) gyerekek szolgálatába állítja, az miért viselkedik így! Biztosan van a közelben egy hasonlóan "nagy tudású" gyerekorvos, aki legalább olyan jól el tudná látni a gyerekeket, mindenféle megjegyzések nélkül. Egy kicsi babánál nagyon hamar kialakulhat egy banális tünet után is komoly baj. Ki vállal felelősséget, ha mégis nagy a baj?
2009. febr. 1. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!