Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért gondolja itt mindenki...

Miért gondolja itt mindenki azt, hogy ha valaki több pénzből él, akkor az már nem is foglakozik a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy mindenki le van pontozva/hurrogva, ha kicsit több van neki, mint a másiknak, többet tud megadni a gyerekének és a gyerek el van könyvelve, mint a felnövő generáció nagymenője.

Attól, hogy több van valakinek, nem lesz mindenki nagyképő, anya apa pénzén élősködő fiatal, és is azt jelenti, hogy nem foglakozik a gyerekkel, azért mert Fp vagy tudomisén milyen játékot vesz meg neki!

Miért kell mindenkit egy kalap alá venni?

2012. jún. 29. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

És ami a lényeg, ott nem fogsz ilyen válaszokat kapni, hogy minek a gyereknek FP-játék, meg felesleges félretenni a gyerek életkezdésére, lakására, stb.

Sőt, inkább azokat hurrogják le, akik felelőtlenül (úgy, hogy ezeket nem tudják biztosítani) második meg harmadik gyereket is vállalnak.

Azon az oldalon többségében kicsit más felfogás uralkodik.

2012. jún. 29. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Megy ám ez mindkét irányba, úgy látszik. Én meg már sokszor azért nem merek válaszolni az igazságnak megfelelően, mert akkor meg engem osztanak, hogy csóró létemre hogy képzelem, hogy egyáltalán a levegőt elszívom az emberek elől. De komolyan, néha minősíthetetlen stílusban képesek reagálni. Pl. egyszer volt olyan kérdés, hogy milyen cipője van az 1-2 éves gyerekednek, én meg írtam, hogy valami "snassz", jó ég tudja már milyen (akkor még tudtam, de ez már elég régen volt), lényeg, hogy nem valami menő márka (Elefanten, vagy milyenek vannak még), hanem ilyen "sima" egyszerű cipő. Na erre kb hatan támadtak nekem, hogy milyen felelőtlen izé vagyok, hogy a sz@r cipőkkel tönkreteszem a gyerek lábát, ha nincs pénzem, miért szültem, adjam inkább örökbe, más mit meg nem tenne egy gyerekért, én meg megnyomorítom csak azért, mert ész nélkül b@$ztam. Ez szinte szóról szóra így volt leírva, nem tettem hozzá semmit. És nem egy embertől, többektől érkezett hasonló reakció (mondanom sem kell, a végén az egészet úgy ahogy volt törölték).

Bocs a kitérőért, csak szerettem volna szemléltetni, hogy mindig találnak okot rá az emberek, hogy a másikba belekössenek. Ez persze név és arc nélkül még egyszerűbb.

Bármibe lefogadom, ha azt írnád, hogy annyi pénzetek van, mint a pelyva, de te nem veszel a gyereknek semmit, ami drága, mert minek az, jó neki a használt ruha is, meg játéknak megteszi a fakanál meg a pillepalack, akkor azért szidnának, mert milyen szívtelen vagy, hogy lenne miből, mégse veszed meg a gyereknek a drága holmit.

Vannak bizonyos emberek (vagy valami olyasmik), akiknek az az egyetlen szórakozásuk, hogy másokkal kötekszenek, megjegyzéseket tesznek, kibeszélnek másokat. Akinek ez a legfőbb öröme, annak elég sivár élete lehet.

2012. jún. 29. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Valaki kérdezte múltkor, hogy mennyi pénzből vesszük az élelmiszert két felnőtt és két gyerekre, mert nekik 120 e ft körül megy el havonta.

Írtuk páran, hogy nekünk is.

Erre minket is lepontoztak, és írták, hogy nekik az összbevételük ennyi.

Pedig a kérdés nem ez volt, hanem, hogy mennyit költünk kajára.

Nem értem én sem.

2012. jún. 29. 17:08
 14/15 A kérdező kommentje:

11-es. Nem vágyom sznob társaságra, Én ha normális hangnemben beszélnek velem, mindenkivel kijövök, kivétel nélkül. De azt nem bírom mikor szurkálnak, és ezt az akkor dögöljön meg a szomszéd lova felfogást nem bírom!

Nem hurrogok le senkit, inkább én is úgy gondolom, mint Gabka, hogy elég szomorú, hogy sokaknak a létminimum alatt kell élni ebben az országban. És ahol tudok segítek, ha nem anyagilag, akkor gyakorlatilag.

12-es, igen teljesen igazad van. Lehet megérne egy kérdést! Biztos érdekes válaszok jönnének rá. :))

13-as, én is válaszoltam arra a kérdésre, én is le lettem pontozva, pedig nem vagyunk milliomosok, de azért valamivel az átlag felett élünk, keményen megdolgozunk érte, nem pottyant semmi az ölünkben, és a gyerekeimnek ha lehet jobb életet szánok. És ezért marha hü..ye vagyk, mert elkényeztetem őket.

2012. jún. 29. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:
2012. jún. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!