Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyi babát vállalj, amennyit...

Annyi babát vállalj, amennyit egyedül is fel tudsz nevelni, -ÉS- Minek vállal gyereket, akinek nincs rá ideje?

Figyelt kérdés

A kérdés valójába költői...

Egyetértetek azzal, hogy csak úgy vállaljon valaki gyereket, ha nincs rászorulva mások segítségére? (Anyagi és gyakorlati segítségre)

2012. jún. 28. 22:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

direkt nem személyesen tettem fel a kérdést, de így is biztatást kaptam most tőletek, amit nagyon köszönök! :)

Az én esetemben nem is anyagi, hanem a gyakorlati segítségről van szó. Most 26 hetes terhes vagyok, van már egy két éves lányom, és nagyon sokat kell feküdnöm, így segítségre van szükségem. Szeretnénk még gyereket később is, de már most rossz érzés, hogy úgy vállalom a terhességet, hogy rá leszek szorulva mások segítségére.

Valaki írta, és tényleg biztos amiatt is érzem rosszul magam, mert a mai világ a tökéletes anyuka szerepét súlykollja mindenkire, és persze az önállóságét minden téren.

2012. jún. 29. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy új ember az egész társadalmat gazdagítja, nem csak az anyát. Teljesen természetes, hogy az örömben és a feladatokban is közösen vállaljunk szerepet. A segítséget tudni kell örömmel és nyugodt lélekkel elfogadni.
2012. jún. 29. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez annyira röhejes, hogy senki nem gondolja komolyan, hogy azért szülünk gyereket hogy ne legyen kevés a magyar:)))) Hát, ha már más okot nem talál, esetleg.
2012. júl. 13. 10:08
 14/14 A kérdező kommentje:
nem értem, hogy ezt miért írtad.
2012. júl. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!