S. O. s. Letelt a gyesem, kiadták a felgyűlt szabim, és nem tudnak visszavenni abba az üzletbe dolgozni ahonnan eljöttem, talán egy másik városba tennének át, de oda a kicsi miatt az átjárást nem tudnám megoldani, jár-e végkielégítés vagy valami?
Munkaidő alapján 2 havi végkielégítés jár neked. Felmondási időd: 30nap+ 15 nap, az éveid alapján. Másik városban nem vagy köteles elfogadni az állást. Neked jár a végkielégítés.
7 év után ha rendes felmondással felmondanak neked, akkor ezek járnak:
1. 45 nap felmondási idő ( munkabéreddel számolva)
2. 2 havi végkielégítés
ez összesen 3,5 havi béred.
Az áthelyezéssel nem sok mindent tehetsz, bár van valami telephely változásról szóló rész az MT-ben, de most nem emlékszem rá.
Ha ennél többet adnak közös megegyezésnél akkor én aláírnám, ha nem, akkor mondjanak fel, ez törvényileg jár, ha tetszik nekik, ha nem!
Te semmiképp ne mondj fel, mert akkor elveszted ezt is.
6. vagyok!
Ezt olvasd végig, hátha megtalálod benne a telephely változást. Ez a Munka törvénykönyve, itt minden benne van, én is most műveltem ki magam, mert folyamatban van a kirúgásom.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!