Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » S. O. s. Letelt a gyesem,...

S. O. s. Letelt a gyesem, kiadták a felgyűlt szabim, és nem tudnak visszavenni abba az üzletbe dolgozni ahonnan eljöttem, talán egy másik városba tennének át, de oda a kicsi miatt az átjárást nem tudnám megoldani, jár-e végkielégítés vagy valami?

Figyelt kérdés
7 éve vagyok a cégnél.
2012. jún. 28. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen jár, ha ők küldenek el téged, és nem írsz alá közös megegyezést.
2012. jún. 28. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor is jár ha ők azt mondják hogy áttesznek a másik üzletbe s ezáltal ők biztosítanak nekem helyett?Milyen jogaim vannak,milyen dolgok illetnek meg?Gondolok itt felmondási időre pénzre stb.Valaki aki jól informált esetleg segítene?
2012. jún. 28. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Munkaidő alapján 2 havi végkielégítés jár neked. Felmondási időd: 30nap+ 15 nap, az éveid alapján. Másik városban nem vagy köteles elfogadni az állást. Neked jár a végkielégítés.

[link]

2012. jún. 28. 15:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Valamilyen hivatalos dolog erről nincsen hogy nem vagyok köteles elfogadni a másik városban lévő állásukat, s hogy betudjam hajtani rajtuk az engem s családomat megillető pénzt?
2012. jún. 28. 15:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Mert ez a linket már mi is megtaláltuk a férjemmel de ez csak azt közli hogy mennyi jár nekem,de ténylegesen nem segít ki.
2012. jún. 28. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:

7 év után ha rendes felmondással felmondanak neked, akkor ezek járnak:

1. 45 nap felmondási idő ( munkabéreddel számolva)

2. 2 havi végkielégítés

ez összesen 3,5 havi béred.

Az áthelyezéssel nem sok mindent tehetsz, bár van valami telephely változásról szóló rész az MT-ben, de most nem emlékszem rá.

Ha ennél többet adnak közös megegyezésnél akkor én aláírnám, ha nem, akkor mondjanak fel, ez törvényileg jár, ha tetszik nekik, ha nem!

Te semmiképp ne mondj fel, mert akkor elveszted ezt is.

2012. jún. 28. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:

6. vagyok!

Ezt olvasd végig, hátha megtalálod benne a telephely változást. Ez a Munka törvénykönyve, itt minden benne van, én is most műveltem ki magam, mert folyamatban van a kirúgásom.:(

[link]

2012. jún. 28. 15:47
 8/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: milyen messze van az a másik város ahová át tudnának tenni, és mennyi idő oda az út busszal, tömegközlekedéssel?
2012. jún. 28. 15:50
 9/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

[link]

2012. jún. 28. 15:51
 10/11 A kérdező kommentje:
kb.10 km lenne s ez biztos kevés ahhoz hogy én jól jöjjek ki ebből az egészből.A baj csak az hogy nem tudok 6-ra járni műszakba,mivel a kisfiamra nincs aki 8 legyen vele.Aki rendezné,ezen a régi helyemen viszont tudtam volna kérni hogy 8-tól vagy akár mindig délután mehessek.Az új helyen ez nem tehetem,ráadásul ezt meg is mondta a területvezető.
2012. jún. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!