Utazásban tudnátok segíteni? Soha nem nyaraltunk és a szállással gondban vagyok. Többi lent!
Megvagyunk hívva GYőrbe. de szeretnék ott aludni, hogy ne kelljen későn hazajönni 2 gyerekekkel.
van egy 5 éves fiú és egy 1 éves kislányunk.
Próblémám, hogy az 1 éves kislányom csak úgy alszik el, hogy külön szobában egyedül. Neki tudunk vinni utazóágyat.
Kérdésem, hogy hogy keressek így szállást?
Mert nézegettem és azt írják légtér: 2
ilyenkor 2 szoba van?
Köszönöm a válaszokat!
ja és próbáltuk, nem jött össze ha valaki van a kislány szobájában. szinte teljesen be kell csukni a szobaajtaját is.
esetleg valaki tud olcsó Győri szállást!

2 légtér= egy szoba és egy konyha, vagy 2 szoba. Úgy is aludhatna kislány, hogy este beviszed őt a szobába tök egyedül. És amikor már elaludt, mindenki más csatlakozhatna. Tehát mindenki egy szobában aludna, de a kislány mégis egyedül aludna el.
Győri szállást sajnos nem tudok ajánlani.

Ezt azért nem értem. Felébred és nem alszik vissza? Mert nálunk is hasonló volt a probléma, de meg kellett szokja a gyerek, hogy elalszik, ha motoz rajta kívül valaki még a szobában.
Ha egyedül altatjátok el, majd később bementek, akkor előbb-utóbb biztosan vissza fog aludni, ha fel is riad.
Úgy kell keresni, hogy két szobás legyen a szállás, mert a két légteresek általában szoba-konyhák, hacsak nem a konyhában alszotok mindannyian, akkor a szobába is be kell majd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!