Mennyibe kerül körülbelül egy Horvátországi kiruccanás szállással kiutazással együtt?
Kiver a víz, amikor valaminek a költség vonzatát úgy fogalmazzák az emberek és a gazdasági szaklapok, hogy mennyibe fájna. Szerintem egyszerűbb, ha úgy mondjuk, hogy mennyibe kerül :D
Attól függ, hogy mivel mennél, busszal, vonattal, vagy kocsival.
Magyarországról busszal megközelíthetők a következő települések: Rijeka, Pula, Porec, Rovinj, Zadar, Biograd, Vodice, Sibenik, Trogir, Split, Omis és Makarska
Vonattal: Pula és Split. Pulába 75 Euro körül utazhatsz, míg Splitbe 68,8Euro-ért. Ezek menettérti jegyek, plusszba kell fizetni a külön szolgáltatásokért, minimum helyfoglalást érdemes pár száz forint. A buszjegyeket 9900Ft-tól hírdeti a volán, viszont eléggé változóak a jegyárak.
Kocsival nem tudom, hogy hogyan jönne ki, remélem jön valaki más és megírja.Sajnos nincs autóm.Mivel júliusba mennél, arra azért készülj, hogy már foglalt rengeteg apartman, azonban ha bátrak vagytok, akkor tudtok találni foglalás nélkül is, és olcsón megússzátok.
Apartmanok eléggé drágák sajnos, útószezonban már olcsóbbak. Kb. 45-50Eurótól kezdődnek az apartmanárak.
Szállásokat kereshetsz például a www.hellotourist.net weboldalon. Egyik barátom lakik Splitben, neki szokott lenni kiadó apartmanjai a nyár folyamán, ha érdekel az elérhetősége küldj nyugodtan emailt nekem a torok.gergo2@gmail.com címre és küldeni fogom az elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!