Tényleg ritkán látogatjuk a szüleimet?
Figyelt kérdés
Bécsben élünk,a párom(ő is magyar),a 17 hónapos kislányom és én.A szüleim Budapesten.Még "fiatalok",anyukám 57,apukám 59.Még dolgoznak,de kötetlen állásban.Én idejártam,Ausztriába egyetemre(a férjem is),ezért itt ragadtunk.Ez egyébként nagy csalódás volt a szüleimnek,de megértették,elfogadták(vagyis inkább nem tudtak mit tenni a helyzet ellen.)A látogatások:havonta megyünk egy hosszú hétvégére.Csütörtöktől vasárnapig.Ezen kívül ők is jönnek hozzánk 2 havonta,szintén négy napra.Nyáron 2 hetet vagyunk otthon.Megyünk karácsonykor,a szilvesztert is otthon töltjük,húsvétkor,valamint születésnapokra,névnapokra.Apukám szokott menni Hegyeshalomra,2 hetente(munka)ilyenkor mindig találkozunk.Odamegyünk kb. 11-re és velük vagyunk 5-ig-6-ig.Férjem szülei közel laknak hozzánk,ennek ellenére a lányom jobban kötődik az én szüleimhez.Nagyon sok helyre viszik őt.Május 1-jén például Velencén voltak.Balatonra is sokat járunk,anyumék nyaralójába,ilyenkor ált. együtt vagyunk.2 hét múlva megyünk anyuékkal együtt Olaszországba.De sokszor megszólnak a barátnőim,hogy ez így kevés,meg úgy kevés.És ez nekem is rossz,meg anyuéknak is.(mert persze,ők szeretnének többet velem lenni,de mondják,hogy azért így is jó,mert sokat vagyunk együtt.)2012. jún. 27. 14:06
11/13 anonim válasza:
ne hülyéskedj, rengeteget találkoztok! Felnőtt, önálló emberek vagytok, nem kell a szülők lábánál lebzselni.
Mi havonta egyszer az anyósoméknál, egyszer az én szüleimnél vagyunk egy hétvégére, a másik két szabad hétvégéből az egyik tuti dolgozós/tennivalós, a negyediken meg vagy program van vagy végre pihenünk.
és el is telt egy hónap
Sokat vagytok együtt, ráadásul tartalmasan és hosszú ideig, teljesen rendben van ez így
12/13 anonim válasza:
Elmondom mi a kevés! Ha évente kétszer találkozol a szüleiddel egy-egy hónapra. Én Kínában élek, szüleim pedig Magyarországon. Csak Karácsony-Szilveszter-telelés két hetet, meg nyáron egy hónapra találkozunk. Na ez a kevés. :) Szóval ne aggódj, minden rendben van, a barátnőid meg találkozzanak a saját szüleikkel ahányszor akarnak!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor megnyugodtam:)
2012. jún. 30. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!