Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ritkán látogatjuk a...

Tényleg ritkán látogatjuk a szüleimet?

Figyelt kérdés
Bécsben élünk,a párom(ő is magyar),a 17 hónapos kislányom és én.A szüleim Budapesten.Még "fiatalok",anyukám 57,apukám 59.Még dolgoznak,de kötetlen állásban.Én idejártam,Ausztriába egyetemre(a férjem is),ezért itt ragadtunk.Ez egyébként nagy csalódás volt a szüleimnek,de megértették,elfogadták(vagyis inkább nem tudtak mit tenni a helyzet ellen.)A látogatások:havonta megyünk egy hosszú hétvégére.Csütörtöktől vasárnapig.Ezen kívül ők is jönnek hozzánk 2 havonta,szintén négy napra.Nyáron 2 hetet vagyunk otthon.Megyünk karácsonykor,a szilvesztert is otthon töltjük,húsvétkor,valamint születésnapokra,névnapokra.Apukám szokott menni Hegyeshalomra,2 hetente(munka)ilyenkor mindig találkozunk.Odamegyünk kb. 11-re és velük vagyunk 5-ig-6-ig.Férjem szülei közel laknak hozzánk,ennek ellenére a lányom jobban kötődik az én szüleimhez.Nagyon sok helyre viszik őt.Május 1-jén például Velencén voltak.Balatonra is sokat járunk,anyumék nyaralójába,ilyenkor ált. együtt vagyunk.2 hét múlva megyünk anyuékkal együtt Olaszországba.De sokszor megszólnak a barátnőim,hogy ez így kevés,meg úgy kevés.És ez nekem is rossz,meg anyuéknak is.(mert persze,ők szeretnének többet velem lenni,de mondják,hogy azért így is jó,mert sokat vagyunk együtt.)
2012. jún. 27. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ne hülyéskedj, rengeteget találkoztok! Felnőtt, önálló emberek vagytok, nem kell a szülők lábánál lebzselni.

Mi havonta egyszer az anyósoméknál, egyszer az én szüleimnél vagyunk egy hétvégére, a másik két szabad hétvégéből az egyik tuti dolgozós/tennivalós, a negyediken meg vagy program van vagy végre pihenünk.

és el is telt egy hónap

Sokat vagytok együtt, ráadásul tartalmasan és hosszú ideig, teljesen rendben van ez így

2012. jún. 29. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Elmondom mi a kevés! Ha évente kétszer találkozol a szüleiddel egy-egy hónapra. Én Kínában élek, szüleim pedig Magyarországon. Csak Karácsony-Szilveszter-telelés két hetet, meg nyáron egy hónapra találkozunk. Na ez a kevés. :) Szóval ne aggódj, minden rendben van, a barátnőid meg találkozzanak a saját szüleikkel ahányszor akarnak!
2012. jún. 29. 17:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor megnyugodtam:)
2012. jún. 30. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!