Mikor van a névnapja?
Figyelt kérdés
Én a kisfiamnak,aki augusztusba születik,a Dzsúlió nevet szeretném adni.Nem tudjátok mikor van a névnapja?A neten sehol nem találom,utónévkönyvbe meg nincs benn ez a név.2009. júl. 8. 10:00
1/11 anonim válasza:
Lehet így anyakönyvezni? Ha nincs benne az utónévkönyvbe, szerintem nem lehet.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak így lehet magyarosan,a neten találtam rá az egyetem oldalán.
2009. júl. 8. 10:10
3/11 anonim válasza:
Sajnálom, de szerintem keress neki másik nevet, ami jobban illik a magyar környezetbe. Ez nagyon erőltetett, ne haragudj.
4/11 anonim válasza:
Szia szerintem is ..nem fog neki tetszeni az biztos a kisgyerekek pedig gonoszak és csufolni fogják.Ne haragudj.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez tetszik,és mindenképpen marad ez a neve+az apjáé.Már nem akarok változtatni.
2009. júl. 8. 12:36
6/11 anonim válasza:
Szia, rákerestem a neten az anyakönyvezhető nevek között valóban szerepel.
Talán hívd fel a névtudományi intézetet ügyfélszolgálatát, ők megmondhatják, mikor van az ajánlott névnap.
Egyébként ez a lista tele van eszement nevekkel, én már 10 perce röhögök rajta... Brájen, Dzsasztin és társai....
7/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi szépen,van 1-2 ami tényleg nagyon idióta név,én is itt talátam a Dzsúliót,de ez sztem aranyos:)?Már irtam nekik e-mailt,ha nem válaszolnak holnapig,felhívom őket!
Köszi mégegyszer!
2009. júl. 8. 14:59
8/11 anonim válasza:
és mi a baba vezetékneve? csak nem Kalányos, esetleg Orsós... :)
9/11 A kérdező kommentje:
Vicces
A bunkó beszólásoktól kíméljetek légyszi!
2009. júl. 8. 16:23
10/11 anonim válasza:
Nem lehez kolompár dzsulio jo hangzik nem?.-))
Magyat nevet miért nem adsz neki ha MAGYAR annyi szép magyar név van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!