Milyen nevet, neveket javasoltok, ha nem akarunk kiszúrni a gyerekkel, azaz ne essen sátoros és más ünnepekre a névnapja, meg ilyenek?
Szia!
Nekem Dominik a kisfiam, és Lilien a kislányom. Én nem szeretem sem a tul divatos, sem a túl egyszerű neveket.Dominik augusztus 4.-én van, Lilien julius 27.-én. Semmilyen ünnepbe nem ütközik.
Szia.Az én kisfiam Szabolcs.A 8hetes kislányom Lili Vivien :)Sok szép név van szerintem..
Minden jót,Boldog Karácsonyt
Szia! ha jól számolom 3 hónapos terhes vagy (kb13 hetes) úgyhogy nehéz lenne még megmondanod "mid lesz" :)... Szerintem ne dátumhoz kössétek a nevét (névnapját), hanem hogy mi tetszik nektek a pároddal. Ki fog vele foglalkozni, ha ünnepre vagy bármilyen jeles napra esik? Szerintem ha bemutatkozik, abból úgysem tudja senki mikor van a névnapja, persze ha pl Szilveszter....:) De szerintem az a fontos hogy nektek tetsző név legyen. Ötletek pl.: Milán, Nimród, Álmos, Ádám, Enid(honfoglaláskorabeli lánynév), Írisz, Luca, Panna, Hanna
de majd írd meg ide mi lett! :) Bármit választatok sok boldogságot hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!