Melyik a jó hőmérő? Van egyáltalán jó hőmérő? Mit javasoltok,6 hós és 3 éves mellé mit vegyek?
Van több ezer forintos hőmérőnk. Semmit nem ér, 1 perc különbséggel telejesen mást mutat és hülyeséget.
Van 3 féle digitális, azok meg azt mutatják, ami épp eszükbe jut, pld 35.4 fokot, holott meleg a gyerek.
Milyen márkájú és milyen típusút vegyek, ami a valóságot mutatja megbízhatóan?
Szülésnél a kórházban is adtak mérésre egy digitálisat az is blődséget mutatott. Van egyáltalán jó hőmérő? Mit javasoltok, 6 hós és 3 éves mellé mit vegyek?
Gyógytárba vettük mindet. A fülhőmérőt kifejezetten ajánlotta a gyógyszerész, erre amikor a gyerekorvos meglátta azt mondta, azonnali kuka.
Elemet is cseréltünk bennük.
Én anno sokáig kerestem az igazit, végül egy nagyon jót sikerült venni, Dimarson márkájú fül- és homlok hőmérő. Ennek nem a végében van egy kontakt hőérzékelő, hanem infravörös érzékelő van benne, ezért pontos. Van benne szobahőmérő és pontos idő kijelző is, ezek csak arra valók, hogy gyorsan merüljön az elem, viszont be lehet úgy is kapcsolni, hogy ezek a funkciók ne működjenek (az elem berakása után egyszerűen nem szabad beállítani a pontos időt).
Azért ezzel is meg szoktam mérni mindkét fülben a hőmérsékletet, mert a két fül hőmérséklete - főként egyoldali megfázás esetén - akár fél fokkal is eltérhet egymástól. Szóval ezt a típust csak ajánlani tudom, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
A legtöbb digitális valóban nagyon vacak, semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!