Mit javasoltok, mit vegyek az öcsém születése alkalmából?
A virag mindenkepp jo otlet, es egy jo nagy pluss macit vagy ami anyukad kedvenc allata, egy olyan jo nagy plussot is. A picinek majd jo lesz kesobb jatszani, anyukad pedig orokre emlekezni fog ra, hogy a tesod szuletesere kapta. Es igerd meg neki hogy amikor meglesz a tesod, mindenben segiteni fogsz neki!
Orulsz a tesonak??? Mi lesz a neve? Mikor szuletik meg? De jo neked:)
Köszönöm a kommenteket! :)
Igen, örülök neki, és az 1.nek : Zsombor lesz =)
A plüss is jó ötlet és a feliratos body is köszi!
Még jöhetnek ötletek :P
Szia!
A nagyfiam egy tündéri macit vett.
A lányom egy plüss kiscipőt nézegetett sokáig,mert ő olyan dolgot akart venni,amit elrakhatunk emlékbe.Végül összevonta(születés,húsvét,keresztelő,névnap)és ő vette meg a fülbevalót.Ez nálatok nem aktuális.
De,aminek én a legjobban örültem,hogy szép rend volt mindenhol.
Nem tudsz készíteni valamit saját kezűleg ami babákkal kapcsolatos? Bármit...
Én biztosan annak örülnék a legjobban és jól eltenném emlékbe. :)
egyszer láttam egy falvédőt amibe a gyerkőc neve,születési ideje volt belehímezve/varrva. Nagyon cuki! Ha ilyet nem tudsz konkrétan venni,egy sima falvédőt hímeztetnék varrónővel.
Esetleg Zsomboros törölköző,takaró-ilyet is lehet hímeztetni.
De én mint édesanya, a legjobban annak örülnék,hogy ott vagy nekem,és a szobádat legalább rendben tartod,esetleg csinálsz egy szendót :)
Minden jót Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!