Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit javasoltok, mit vegyek az...

Mit javasoltok, mit vegyek az öcsém születése alkalmából?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, öcsém lesz. Miit vegyek anyának, hogy örüljön?:D Gondoltam már cuki bodyra, virágra, de vmi jó ötlet?
2009. nov. 21. 22:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

20.11.-es vagyok.

Én is valami varrós dologra gondoltam, vannak kereszthímzéses minták ami nagyon egyszerű szerintem meg is mutatják a boltban hogyan kell ha nem tudod. Vagy valamelyik tanárod a suliban biztosan tudja, tényleg pofon egyszerű bárki meg tudja csinálni. Tudsz venni olyan alapot hozzá amire Te rajzolhatod meg a mintát így akármit ráírhatsz meg egy kis rajzal díszitheted. Vagy van a decoupage (dekupázs) technika tudod amikor szalvétából csinálnak mindenfélére mintát stb... Az még egyszerűbb és sokkal hamarabb megvan mint a kereszthímzés. Vagy ha tudsz rajzolni, festhetsz egy szép képet olajfestékkel mondjuk amin anyukád van egy kisbaba amilennek elképzeled.

Na, ilyenekre gondoltam. Ha betévedsz egy hobbiboltba és elmondod, hogy mit szeretnél kb. 100 féle ötletük lesz még és meg is veheted a hozzávalókat meg elmagyarázzák hogyan csináld.

Jobb ez mintha vennél valamit a boltban, sokkal értékesebb még ha nem is lesz tökéletes.

Sok sikert!

2009. nov. 28. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!