Miből tudhatom, hogy ez övsömör vagy esetleg valami más?
4,5hós babámon kb 2napja jött ki a kis csípőjén egy kis folt, mintha csípés lett volna, de aztán nagyobb lett, mivel nem tudja elvakarni nem hiszem hogy azért lenne nagyobb!A pelus takarja így nem is férhet hozzá!
Ha van hasonló tapasztalatotok légyszi írjatok!!Nem tudom mi lehet ez!
A válaszokat előre is köszönöm!
Az övsömör eléggé fáj, szerintem sírna miatta.
Piros folton lesz egy csomó pici fehér pötty, lényegében felhólyagzik, kifakad, pörkösödik.
Szerintem is jobb, ha doki látja.
Szia, tegnap ejjel csak annyit tudtam irni, hogy doki.
De tenyleg ugy gondolom, hogy egy ilyen kicsi babanal mindenkeppen vinni KELL az orvoshoz, hiszen te otthon semmi hazi praktikaval nem probalkozhatsz, addig nyugtod pedig ugysem lesz amig nem tudod meg pontosan, hogy mi is az.
Elvitted az orvoshoz amugy?
Köszönöm a válaszokat!Beszéltem dokinkkal és mondtam hogy mi van azt mondta, hogy csak pénteken tud minket fogani(tulajdonképpen lerázott).
Nem tudom addig is mit csináljak!Mikor pelenkázom érzékeny neki, de nem sír!! Esetleg borogassam hidegvizes ruhával??vagy csak rosszabb lenne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!