Honnan tudhatom meg, hogy pontosan mikor születtem?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom mikor születtem (év,hó,nap) de én az órára és a percre lennék kiváncsi.Le van ez v.hol könyvelve a kórházakban?és ha igen,akkor meddig tárolják?2010. nov. 29. 23:40
1/10 anonim válasza:
A lanyom anyakonyvi kivonataban benne van az ora-perc is.
2/10 A kérdező kommentje:
Az enyémben sajnos nincs benne.
2010. nov. 30. 00:08
3/10 anonim válasza:
A szüleidtől nem tudod megkérdezni?!
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, meddig tárolhatja az intézmény az adatokat, ahol születtél. Ahol én születtem anno, az már meg is szűnt... szerintem ennek kellene utánajárnod.
5/10 anonim válasza:
Kíváncsiságból megnéztem, az én fiam születési anyakönyvében sincs benne az óra perc. Idén februárban született...
6/10 anonim válasza:
Nekem a születési képemen van a karkötőn rajta ...Neked nincs képed ?
7/10 anonim válasza:
Nem az anyukém tudja és az hugaimét is.
8/10 A kérdező kommentje:
Anyuék csak nagyjából tudják,hogy hajnal 1-2 körül.Olyan fényképem sincs ahol ez rajta lenne.Az én kisfiam anyakönyvébe sincs benne..de én ezt egy életre megjegyzem :))
2010. nov. 30. 17:39
9/10 anonim válasza:
Elso vagyok, kulfoldon szultem, itt benne van a pontos ido es a korhaz neve is.
10/10 anonim válasza:
az én kisfiam kiskönyvében benn van hogy hány óra/perc-kor született,meg a karperecen is.az én édesanyám is csak a körübelüli időt tudja mindegyikünknél(5-en vagyunk,ugyhogy nem csodálkozom).én is szeretném tudni a pontos időmet,de sajnos elég messze van a gely ahol születtem,igy biztos nem fogom megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!