Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnék nekik segíteni? SOS

Hogy tudnék nekik segíteni? SOS

Figyelt kérdés
A legjobb barátomék 8 évet vártak mire nagy nehezen össze jött neki a pici baba,olyan boldog volt mikor megtudta hogy apa lesz hogy már majd cigánykereket csinált,megszületett a gyermekük,de másfél óra múlva az anyuka karjában meghalt.Az anyuka idegösszeroppanást,sírógörcsöt kapott így nem tudták kiengedni,apuka azóta nem megy dolgozni,nagyon ki vannak bukva,elbújtak a világ elől.Szeretnék nekik segíteni,de tudom ilyenkor lehetetlen.Nem értem miért ilyen a világ.
2012. jún. 26. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Uram Isten! Nagyon sajnálom ami történt. :( Nem tudom ilyenkor hogyan lehetne segíteni. Sajnos gonosz a világ... Esetleg felhívhatod, és biztosíthatod róla, hogy bármikor szüksége van arra, hogy beszélgessen valakivel, akkor nyugodtan szóljon. Részvétem nekik!
2012. jún. 26. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Annyit tudok mondani, amit az első :((( Sajnos ilyen helyzetben szinte lehetetlen segíteni, amíg fel nem dolgozzák a történteket. És az is kétséges, hogy sikerül nekik teljesen ...:(
2012. jún. 26. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
ki vannak kapcsolva,mondom eltűntek,elzárkóztak a külvilágtól:(
2012. jún. 26. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

NAgyon sajnálom ami történt. Miért halt meg a kicsi? Beteg volt? Ez azért fontos csak, hogy tudták e hogy baj lehet, vagy teljesen hírtelen történt?

Nem tudsz mást csinálni, max sms-t írni hogy számíthatnak rád mindenben, és ha bekapcsolják elolvassák talán.

2012. jún. 26. 21:39
 5/6 A kérdező kommentje:
nem lehet tudni mitől:(semelyik vizsgálaton nem volt semmi olyan ami arra utalt volna hogy beteg lett volna a kicsi.lehet tényleg küldök smst.
2012. jún. 26. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami történt. :( Részvétem!
2012. jún. 26. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!