Ha nem szeretnétek gyereket a pároddal soha, akkor simán meg mernéd mondani ha rákérdeznek mások, vagy inkább hazudnál nekik valami olyat, hogy neked/nektek soha nem lehet? Csak, hogy ne tűnj önzőnek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:23
1/17 anonim válasza:
Ha már nem akarnám egyenesen megmondani, hogy nem akarunk (de ez elméleti kérdés, mert mi akarunk), akkor inkább azt mondanám, most nem, de azt nem, hogy nem lehet. Az ilyet még akkor sem szokták mondani, ha ez az oka a gyermektelenségnek. Gonoszak az emberek, és főleg az olyanokon szeretik köszörülni a nyelvüket, akiknek nem lehet gyerekük. (sajnos ezt tapasztaltam, nem személyesen, csak hallomásból)
2/17 anonim válasza:
Második vagyok: marhára félreolvastam, azt hittem, az a kérdés, másoknak mit mondanánk, ha kérdeznek.
A páromnak nem hazudnék, egyenesen megmondanám már a kapcsolat elején, de legalábbis idejében tisztáznám, hogy tudjon váltani, ha akar.
3/17 anonim válasza:
simán megmondom. jelenleg legalábbis nálunk ez a helyzet. amikor valaki megkérdezi, hogy "jaj, nem jön még a baba?" megmondom, hogy tervben sincs... aki azt hiszi ezt önzőségből gondolom, elmehet a bús pi.csába... 27/nő
4/17 anonim válasza:
Második vagyok: a fenébe is, megzavart az első válaszadó, mégsem olvastam félre. :D na jól van, mára elég volt a netezésből.
5/17 A kérdező kommentje:
Bocs !!! a kérdés arra vonatkozik ,ha ismerősők,és rokonok faggatnak ?? Mi ebben a kérdésben 1 értünk a párommal ....
2012. ápr. 10. 19:28
6/17 anonim válasza:
És után egy egész életen át hazudnál neki? És ha esetleg később te gondolod meg magad,és te szeretnék gyereket akkor mit mondasz? És ha egy ilyen nagy dologban hazudsz neki, akkor minden másban is,amiben nem értetek egyet?
7/17 anonim válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy az ember akkorát változik 10 év alatt. Akár mi lehet. Nem mondanám meg, hogy nem akarunk, inkább hogy most még nem, ez nem jött még szóba, nem gondolkoztunk rajta, tele vagyunk hitellel, még élni szeretnénk, később szeretnénk négyet. :D
8/17 anonim válasza:
Régebben mondtam, hogy én nem akarok. Mindenki leidiótázott (család is). Azóta beadtam a derekam, és nekünk is lesz. :(
9/17 anonim válasza:
Simán meg merném mondani. Ha beszólnak, visszaszólok.
10/17 anonim válasza:
Azóta beadtam a derekam, és nekünk is lesz. :(
Nehogy már felvágd az ereidet azért, mert gyereket szülsz... Jesszusom. Szegény gyerek, bele sem merek gondolni, hogy fogsz vele bánni.
Na, az ilyen tényleg inkább ne szüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!