Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem szeretnétek gyereket a...

Ha nem szeretnétek gyereket a pároddal soha, akkor simán meg mernéd mondani ha rákérdeznek mások, vagy inkább hazudnál nekik valami olyat, hogy neked/nektek soha nem lehet? Csak, hogy ne tűnj önzőnek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 10. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Majd egyszer sok sok év múlva rájössz a dolgokra,hogy hiába van autód meg házad és egy rakás pénzed akkor sem boldog az életed mert egy valami hányzik majd belőle a gyerek!És lehet mire erre ráébredtek akkor meg már késő lessz!Nem is értem hogy fordulhat meg az emberek fejében ilyen!

23 éves 2 gyerekes anya!!!!

2012. ápr. 10. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Mi 10 éve élünk együtt a párommal.Már a kapcsolatunk kezdeténél megbeszéltük,hogy nem vállalunk gyereket.A rokonoknak, barátoknak sem hazudtunk soha.Nem akarunk és kész.

Néha rákérdeztek,hogy miért? Erre csak annyit mondtunk,hogy anyagilag nem engedhetjük meg magunkat(és ez is igaz)

De 10 év alatt már senki nem kérdezgeti,elfogadták,hogy nem lesz baba..

2012. ápr. 10. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is megmondanám. A Ti életetek.

Miért kell rögtön valakit "téríteni"? Ha nem akar, az ő döntése. Nekem is van. Ez meg az én döntésem. Ennyi.

2012. ápr. 10. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Nővérem is ezt mondogatta egészen mostanáig, hogy ő nem akar gyereket soha, de a rokonoknak úgy fogalmazott, hogy egyenlőre nem szeretne/szeretnének gyereket. Ami igaz is volt! Mert most meg már nem tiltakozik ellene... El telt pár év és az ember ugye változhat! :)
2012. ápr. 10. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem akkor néztek hülyének, amikor kiderült, hogy a páromnak egy fiatalkori kemoterápiája miatt nem lehet gyereke, én mégis hozzámegyek, lemondva a gyermekről. Hozzá kell tenni, hogy magam sem szeretnék különösebben gyereket, nem volt ez akkora hatalmas lemondás. Akkor folyamatosan jött az agitálás (még csak nem is a család részéről), hogy meg fogom bánni, hülye vagyok, ennyire nem szerethetem. (miért nem?????)

Nos, együtt vagyunk 20 éve, nem bántam meg, mi ezt az életet választottuk. Ha megkérdik, nem magyarázkodom, nem akarunk és kész.

Senkinek semmi köze hozzá. Ha önzőnek tart, menjen a fenébe, vagy szüljön helyettünk még hármat.

2012. ápr. 10. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:

off elnézést

az utolsó válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy ha vki kemót kapott, akkor neki soha az életben nem lehet gyereke? mondjuk a kezelés után 10-20 évvel sem? és ha véletlenül teherbe ejt egy nőt, aki nem tudja hogy az illető ilyen kezelést kapott?

2012. ápr. 10. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, attól függ, hol volt a tumor. Ki tudja, lehet hogy már simán teherbe tudna ejteni:-) De eddig még semmi, és most már én is 40 vagyok, valószínűleg nem kell ettől tartani.
2012. ápr. 10. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!