Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek volt saját otthonotok...

Nektek volt saját otthonotok mikor jött az első baba?

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Már majdnem azt hittem végre egy kérdésnél megússzuk a lepontozósdit.Tévedtem :(
2012. jún. 26. 22:55
 22/27 anonim ***** válasza:
90%

17 -es vagyok. Nem otthon laktam, hanem az akkori párommal, az Ő lakásában. A kiadásokat feleztük, sőt minden évben egy nagyobb beruházásba is, ami a lakással volt kapcsolatos beszálltam (6 év alatt ez is jelentős összeget tett ki, de ezt nem volt hajlandó még részben sem kifizetni, mikor elmentem és otthagytam neki mindent, amit közösen vettünk a lakásba)

Amúgy egy hipermarketben dolgoztam péntek du 6 óra, szo - vas 10 - 10 óra.

2012. jún. 26. 22:56
 23/27 anonim ***** válasza:
90%

Ismét 17 -es.

Ja, meg sem lepődöm, hogy ismét nem úsztam meg a lepontozást. Nem tudok mást mondani : irigyek és szánalmasak vagytok!

Egyébként a fősulin is mindenki irigykedett, hogy meg tudtam venni magamnak, amit akartam, de arra nem voltak irigyek, hogy péntek du én a suliból mentem dolgozni, Ők meg mentek pihenni/szórakozni.

2012. jún. 26. 23:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt saját otthonunk az első gyerek születésekor. Azóta is itt lakunk, most a testvérét várjuk.
2012. jún. 26. 23:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt, de én későn, 36 évesen szültem, akkor már 15 éve dolgoztam. A lakást saját pénzből vettem + 2 millió kamatmentes munkáltatói hitelt kaptam.
2012. jún. 26. 23:43
 26/27 anonim ***** válasza:
3 gyerekünk volt amikor vettünk házat.Előtte albérletben laktunk.
2012. jún. 26. 23:50
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne törődj a lepontozással 17-es.Szerintem nagyon jó hogy vannak ilyen céltudatos,szorgalmas,életrevaló emberek!
2012. jún. 27. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!