JJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAA! :D
Azt hittem a szülei vettek neki,csak azt akarta előadni,hogy ő vette magának.
Nekem 24 évesen sikerült egy saját (kis) lakást vennem (persze hitel is volt rajta), abból a pénzből, amit 18 éves koromtól megspóroltam, nappali főiskola mellett végzett munkával - nagyon büszke voltam rá.
Aztán ahogy beköltöztem , 3 nap műlva megismertem a férjemet, 5 hét múlva terhes lettem - ikrekkel.
Így a lakást eladtuk, a férjem épülőfélben lévő házát is eladtuk, és kijjebb költöztünk Pestről - de megérte.
Így tudtunk hitel nélkül venni egy nagy házat hatalmas földdel, és a főváros is csak 30 km. Szerintem, ha két dolgos, szorgalmas ember talál egymásra, és tudnak lemondani bizonyos dolgokról, akkor nem lehetetlen a saját ingatlan - még szülői segítség nélkül is.
bocs 17-es, de a nappali főiskola alatt még otthon laktál/ettél,stb??Mert ha igen, akkor azért volt szülő segítség, hiszen így tudtál spórolni....:)
Ha meg nappali suli mellett dolgoztál és albérletben laktál amit te fizettél rezsivel,kajával és mindennel és így is tudtál annyit spórolni,hogy vegyél egy lakást,akkor áruld már el mit dolgoztál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!