Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek volt saját otthonotok...

Nektek volt saját otthonotok mikor jött az első baba?

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem aház miatt lett kiröhögve, hanem azért, mert hazudott. Te elhitted hogy ez igaz? :))
2012. jún. 26. 20:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nem,de attól még van egy háza.Lehet hogy egy kis hülyegyerek,de neki már megvan az,amiről sokan még legmerészebb álmaikban sem álmodhatnak.
2012. jún. 26. 20:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De ez a lényeg! Hogy NINCS háza! Csak nagyképűsködött, de nincs semmilyen kétszintes családi háza 19 évesen.
2012. jún. 26. 20:48
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

JJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAA! :D

Azt hittem a szülei vettek neki,csak azt akarta előadni,hogy ő vette magának.

2012. jún. 26. 21:05
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de hiteles. Bankban dolgozok, egyrészt nincs rajta kamat, másrészt nincs rajta jelzálog csak biztosítás. Ha munkanélküliség vagy haláleset miatt nem tudok fizetni, akkor a biztosító fizet. Ha kirúgnak/felmondok, akkor jön a jelzálog meg a kamat, de lemondom a biztosítást :-)
2012. jún. 26. 21:19
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem.20 hónapos most a fiunk, egy 36 nm-es kis albérletbe hoztuk haza a kórházból.Decemberbe érkezik a tesója ugyan ide:)amúgy nagyon szeretünk itt lakni:)
2012. jún. 26. 21:38
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Nekem 24 évesen sikerült egy saját (kis) lakást vennem (persze hitel is volt rajta), abból a pénzből, amit 18 éves koromtól megspóroltam, nappali főiskola mellett végzett munkával - nagyon büszke voltam rá.

Aztán ahogy beköltöztem , 3 nap műlva megismertem a férjemet, 5 hét múlva terhes lettem - ikrekkel.

Így a lakást eladtuk, a férjem épülőfélben lévő házát is eladtuk, és kijjebb költöztünk Pestről - de megérte.

Így tudtunk hitel nélkül venni egy nagy házat hatalmas földdel, és a főváros is csak 30 km. Szerintem, ha két dolgos, szorgalmas ember talál egymásra, és tudnak lemondani bizonyos dolgokról, akkor nem lehetetlen a saját ingatlan - még szülői segítség nélkül is.

2012. jún. 26. 22:00
 18/27 anonim ***** válasza:
71%
Saját családi ház(a felén még hitel) Emiatt tolódott az első szülésem 31 éves koromra.A felújítással átépítéssel(ehhez kellett a hitel amúgy)pont úgy végeztünk,hogy a kórházból már oda mentünk,haza,elég rossz élmény volt mert még nagyon "idegen-új" volt,nem volt olyan, de jó otthon érzés.persze ez nem panasz :) Azóta megszületett második(és egyben utolsó gyerekünk is).
2012. jún. 26. 22:23
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyereknél még volt egy házunk. Mire a második született, már jelzálog volt rajta. De egyelőre még a miénk :)
2012. jún. 26. 22:35
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

bocs 17-es, de a nappali főiskola alatt még otthon laktál/ettél,stb??Mert ha igen, akkor azért volt szülő segítség, hiszen így tudtál spórolni....:)

Ha meg nappali suli mellett dolgoztál és albérletben laktál amit te fizettél rezsivel,kajával és mindennel és így is tudtál annyit spórolni,hogy vegyél egy lakást,akkor áruld már el mit dolgoztál:)

2012. jún. 26. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!