Szerintetek, ha az exem befekteti az új pasiját a lányunk mellé egy ágyba, jelentsem-e a gyámügynek vagy felesleges, mert nem foglalkoznának vele?
Van ennek a kérdésnek egy párja, nem túl régről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__30..
Ott is leírtam, itt is leírom, szerintem a dolognak nincs tól nagy jelentősége, annyit megérhet, hogy az elvált szülők beszéljenek róla, de hatósághoz rohangászást semmiképp...
Meg mintha túl sok lenne az utóbbi időben az "erkölcsi fárosz", a megmondóember, aki meg akarja mondani, hogy mi a "helyes", és mi a "nem helyes", mi a "normális" és mi a "nem normális"...
Kedves előző, ahogy elnézem, pár dolgot keversz...
Az egyik, hogy a kérdés szerint nem a lánya mellé fekteti, csak közös ágyba. A másik, hogy különbség van aközött, hogy mi az ember vágya (mondjuk egy hideg sör) és aközött, hogy mire gondolja azt, hogy beszél róla a párjával, de nem rohan semmiféle hatósághoz...
Egyébként, ha már firtattad, amitől én rosszul lennék a lányom mellett, az egy vonalas konzervatív, fafejű rendpárti, zérótoleráns nevelőszülő... na, annál a világon tényleg bármi jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!