Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha az exem...

Szerintetek, ha az exem befekteti az új pasiját a lányunk mellé egy ágyba, jelentsem-e a gyámügynek vagy felesleges, mert nem foglalkoznának vele?

Figyelt kérdés
Csak egy ágyuk van, az exem alszik középen. Lányom a pasit előtte csak párszor látta (szóval nem egy régi kapcsolatról beszélünk)
2012. jún. 25. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Féltékeny vagy még az exedre.
2012. jún. 25. 23:18
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Van ennek a kérdésnek egy párja, nem túl régről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__30..

Ott is leírtam, itt is leírom, szerintem a dolognak nincs tól nagy jelentősége, annyit megérhet, hogy az elvált szülők beszéljenek róla, de hatósághoz rohangászást semmiképp...

Meg mintha túl sok lenne az utóbbi időben az "erkölcsi fárosz", a megmondóember, aki meg akarja mondani, hogy mi a "helyes", és mi a "nem helyes", mi a "normális" és mi a "nem normális"...

2012. jún. 26. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ezek szerint te szeretnéd, hogy a lányod mellé ha van/ha lenne, egy idegen férfit fektessen az exed? Furcsa vágyaid vannak, meg kell hagyni.
2012. jún. 26. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves előző, ahogy elnézem, pár dolgot keversz...

Az egyik, hogy a kérdés szerint nem a lánya mellé fekteti, csak közös ágyba. A másik, hogy különbség van aközött, hogy mi az ember vágya (mondjuk egy hideg sör) és aközött, hogy mire gondolja azt, hogy beszél róla a párjával, de nem rohan semmiféle hatósághoz...

Egyébként, ha már firtattad, amitől én rosszul lennék a lányom mellett, az egy vonalas konzervatív, fafejű rendpárti, zérótoleráns nevelőszülő... na, annál a világon tényleg bármi jobb...

2012. jún. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!