Egy nő annyi gyereket szüljön, amennyit egyedül is el
tud tartani - egyetértesz? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, amikor arról beszélgettünk hogy mi a férjemmel a meglévő 2 mellé még akár 2-3-at is bevállalnánk. Szerinte ez felelőtlenség, mert mi lesz ha a férjem lelép vagy meghal?
Azt nem kérdezte meg, hogy akkor mi lesz ha én halok meg :-)
Akkor akinek csak a férje fizetése van, mert munkanélküli, vagy aki minimálbéres az ne is szüljön?
2012. jún. 25. 17:32
12/30 anonim válasza:
Na megnézem azt, ha vki nettó 80ból hogy nevel 2 gyereket !! Hiába a juttatások stb. , számlák, ovi, isi, mind viszi a pénzt....Szerintem egy család, ha tetszik egyeseknek, ha nem, ANYAGI közösség is. Két (aktívan vagy passzívan pl. gyed, gyes)kereső embernek könnyebb akár 1, de akár 4 gyereket is eltartania ....
2012. jún. 25. 17:33
13/30 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással ne szüljön, látod. Nem értik a lényeget.
2012. jún. 25. 17:34
14/30 anonim válasza:
"Kettőt még kis pénzes munkahellyel meg ilyen-olyan támogatásokból el lehet tartani akár egyedül is, de négyet ötöt azért már nem biztos."
Erre írtam egyébként a nettó 80-at, mert annyit kerestem, mielőtt állapotos lettem. Ez nem vicc. Ha az én körülményeimre gondolok egyedül, még fél gyereket se mertem volna bevállalni....!
2012. jún. 25. 17:38
15/30 anonim válasza:
nem értek ezzel egyet,közösen vállal gyereket egy pár,a nő nem magának szül a férfi nem magának csinál gyereket. érdekes felfogás,bár manapság elég érdekes felfogású emberek vannak.
2012. jún. 25. 17:49
16/30 anonim válasza:
Szerintem meg az az "érdekes" felfogás, hogy degradálva vannak azok, akik nem mernek/akarnak bevállalni 4-5 gyereket, mert félnek attól, hogy az utcára kerülhetnek, ha úgy alakul az élet...
2012. jún. 25. 17:53
17/30 anonim válasza:
Egyetértek!
Igen sok nő ragad egy rossz kapcsolatban mert egyedül a gyerekeivel nem boldogulna.Hiába szereti az ember a párját és tervez örökre,sosem lehet tudni hogy alakul.
2012. jún. 25. 17:57
18/30 anonim válasza:
Amikor teljesen varatlanul a ferfi kapuzarasi panikbol elhagyja a csaladot, akkor nemigazan jut eszebe hogy közösen vallaltak gyereket. Szerencses akivel nem törtenik meg, de azert erdemes leszallni a földre...
2012. jún. 25. 17:57
19/30 anonim válasza:
Akkor akinek csak a férje fizetése van, mert munkanélküli, vagy aki minimálbéres az ne is szüljön?
de...egyet.
2012. jún. 25. 18:06
20/30 anonim válasza:
nem a 4-5 gyerekről volt szó,de ilyen alapon ne menj ki az utcára mert lehet elüt egy autó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!