Van itt olyan anyuka, aki nem baba-mamás szobát kér szülés után?
Én Kecskeméten fogok szülni,szültem már kétszer. Itt is van babás szoba is és sima 6 ágyas is. Egyszer sem kértem magam babásba,mert jobb volt,hogy tudtam pihenni. 3 óránként hozzák a babákat,de majd egy órát lent vannak így is velünk. Így van kb két órám pihenni, enni,látogatókat fogadni,tusolni.. Ezzel ki is merül e rövidke idő. Éjjel nincsenek velünk,de így legalább tudtam aludni, legalább éjszaka.. Nekem ez így jobb volt,mint egyfolytában talpon lenni friss gátsebbel, egy újszülöttel.
Van ezzel esetleg más is így,vagy csak én vagyok ilyen?
Köszönöm, 33hkm.
Helyes szoptatási technika elsajátításának nem tesz jót, ha nincs ott a baba... Na, pont ez az! Bp egyik kp-i kórházában szültem mindkétszer, senki meg nem mutatta a helyes szoptatási technikát, se nekem, se másnak, és első babával ez elég cinkes tud lenni... Se védőnő, de csecsemős se. Kérni meg nem mertük, mert morgás volt mindenből. Itthon még a védőnő se kérdezett rá, hogy "na, anyuka megy a szoptatás?" Nekem a kutya se mutatta meg, ja..de bocs, itthon anyósom.Vele gyakoroltam úgymond 2-3 napon keresztül, hogy így tegyem-úgy tegyem.
Akkor már inkább hozzák csak 3 óránként a babákat, legalább lehet pihenni is.
én tök szerencsés vagyok ezek szerint,nem kellett választanom..Olyan kórházban szültem,ahol reggel 6 és 9között velünk lehetett a baba,éjszakára viszont bevitték őket az osztályra(nappal is visszavihettük őket).
nekem ez a rendszer a legbarátságosabb..
(én meg is lepődtem,mikor mondták,h máshol a nem rooming in-ben lévőknek 3óránként hozzák ki a kicsit..)
Amúgy szerintem én sem kérnék rooming in-t,ha választanom kell,császáros voltam,fájt a fejem,nem bírtam ellátni a kislányomat,és ha legközelebb terhes leszek,hasonlókra számítok..
ahogy nézem,aki császárral szült,már nem is tud érdemi választ adni néhány "kedves" anyuka szerint...
amúgy a szoptatással kapcsolatban(én írtam a fél rooming in-t,és,hogy képtelen voltam ellátni a kicsit rendesen,mert annyira rosszul voltam)most 14hónapos,és köszöni szépen,még mindig szopizik,annak ellenére,h a kórházban kb. csak szenvedtünk,de rendesen nem ment az állapotom miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!