Normális ez a nő?

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 21. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Katasztrófa... Korábban is olvastam már róluk, de minden egyes alkalommal kiveri nálam a biztosítékot. Habár az talán még jobban felháborít, hogy az amcsi mamik azon háborognak, hogy ez a nő mit tesz a gyermekeivel... Mivel jobbak ők? Láttam már erről a világról néhány dokumentumfilmet és siralmas, amit ezekkel a gyerekekkel művelnek. Nem az a lényeg, hogy a kislányok akarják-e vagy a szülők (leginkább a szülők), az anya azért anya, hogy a helyes irányba terelje a gyermekét - de csak terelgesse, ne irányítsa, mert a gyerek nem tulajdon!
2012. jún. 21. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:

TLC-n megy ez a műsör amúgy (Discovery Travel and size)

Én mindig háborgok rajta,lehet ezért is nézem,ember szeret háborogni.

2 éves kislányok nem léphetnek színpadra úgy hogy nincs műfogsoruk,műkorműk,nem önbarnítóztak,nincs műszempillájuk és nincsenek kisminkelve. Ez az alap. Onnétól már a plusz a póthaj meg a gyantázás.

Undorító és van amelyik mindent héten viszi a gyerekét.

Az volt a legundorítóbb rész mikor a kismama megőrült egész terhesség alatt mert kislányt akart hogy ilyen bohóckodásra vihesse. Persze fia született amit nem tud elfogadni,tehát nőiesnek neveli,úgy öltözteti mindent megtesz érte hogy lánynak nézzék,ami bevállik és a fiának is azt mondja hogy ő lány.Ezen hűltem ki a legjobban

Megnézném ezeket a kislányokat 20-30 évesen hogy fognak kinézni,milyen lelki sebeik lettek.

Mert akkor szakad meg a szívem értük mikor egész végig izgulnak hogy nyerjenek és nem nyernek,annyira sírnak akkor:(

2012. jún. 21. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
off: Discovery Travel and Living (TLC)
2012. jún. 21. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
jah bocsi,tényleg.
2012. jún. 21. 20:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezektől a kicsiktől elveszik az ilyen őrült szülők a gyermekkorukat. És mit kapnak cserébe? Mini prostik lesznek belőlük? Vagy amikor már tinik, úgy próbálják feldolgozni azt, hogy nincs többé szereplés, a drogokhoz nyúlnak? Vagy már előbb pedofilok áldozatai lesznek? Szörnyű ez az amerikai mentalitás. Ha egy férfi tanár megsimogatja kisiskolás tanítványát, megbélyegzik, mint mocskos pedofilt. Ugyanakkor az ilyen "gyerekszépségversenyek" minden tévéadón folyamatosan futnak? Kettős mérce, kettős erkölcs, hol a gyámhatóság?
2012. jún. 21. 23:26
 6/6 anonim válasza:
Nem.
2012. jún. 25. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!