Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor hagyjam abba? 23hkm

Mikor hagyjam abba? 23hkm

Figyelt kérdés
Jelenleg egy egyszobás albérletben lakunk, elég rossz, zajos helyen, és a konyha sincs külön. Nagyon nem szeretnék itt maradni. Amióta megtudtuk, hogy baba lesz, keressük a megfelelő lakást, de nem sok sikerrel jártunk. Vagy nagyon drágák, vagy nagyon hamar kiveszik őket. Már az igényeinket is lejjebb adtuk, a rászánt árat is növeltük, mégsem találunk. Októberre vagyok kiírva, a legrosszabb esetben itt maradunk. Így nem tudok a baba dolgaival foglalkozni, kapnánk neki bútorokat, meg sok mindent, de itt nincs hova rakni őket. Még ráér, de lassan szeretnék csak ezzel foglalkozni, nem az új lakáson stresszelni, ezért úgy döntöttem egy idő után abba hagyom a keresést, és megpróbálok itt boldogulni valahogy. Meddig keressek még, mikor kezdjek el foglalkozni a baba cuccaival? Mennyi idő alatt lehet neki "otthont" teremteni?
2012. jún. 20. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom leírni, hogy most költöztünk másik lakásba mi is. Akkor 29 hetes voltam, a baba dolgai már mind megvoltak, de pl. csk 2 hete mostam ki őket és még berendezve mindig nincs a helye csak minden szépen egy helyre van pakolva. Otthont teremteni nagyon gyorsan lehet, akár egy két nap alatt mindent meg lehet csinálni.

Nyugalom még nem késtél el semmivel.

Boldog babavárást!:)

35hkm

2012. jún. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!