Keresztelőn melyik imákat kellene, hogy ismerjem, mint keresztanya? Van valami extra a Miatyánkon és esetleg az üdvözlégyen kívül, amit ciki ilyenkor nem tudni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 12:40
1/4 anonim válasza:
Nem kell mást ismerned.De nekünk előtte való nap a pap bácsi elmondott mindent, mi hogy fog zajlani, mire mit kell majd mondani:)
2/4 anonim válasza:
Csak egy: a Hiszekegyet nem mondják végig, hanem konkrét kérdéseket tesznek fel, amire válaszolni kell, hogy "hiszünk" és "ellene mondunk". Sajnos most fejből nem jut eszembe az összes kérdés, de ha rákeresel pl. katolikus.hu-n, biztos kidobja, de amúgy egyrészt logikus, másrészt pedig a kérdés elejében benne van a válasz :)
3/4 A kérdező kommentje:
Fúúú köszi,szépen!Úgy izgulok,hogy valamit rosszul csinálok majd...
Még egy kérdés.Kb mennyi ideig zajlik a dolog?Mert szerintem fél óránál tovább nem tudom tartani a gyermeket:D!
2009. júl. 6. 13:41
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok: max. fél óra, de a lényegi része kb. 2x5 perc, akkor kell neked fogni, egyébként - főleg, ha üvölt - rásózhatod az anyukájára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!