Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta próbálkoztatok, mire...

Mióta próbálkoztatok, mire összejött a baba?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét fiam az első próbálkozásra megfogant.
2009. júl. 5. 20:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nekiálltunk, a következő mensim már ki is maradt! :-)
2009. júl. 5. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Az elso gyermekunk a negyedik honapban fogant (igaz, a kozepso ket honapban elbizonytalanodtunk igy eleg kis hevvel probalkoztunk). A masodik babank az elso probalkozas alkalmaval megfogant.
2009. júl. 6. 07:29
 14/19 anonim ***** válasza:
3. hónapban
2009. júl. 6. 09:11
 15/19 anonim ***** válasza:
január végén kezdtük a próbálkozást,március elején terhes lettem. :)
2009. júl. 6. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért én erősen rákérdeznék a dokimtól, hogy milyen hatással vannak ezek az erős gyógyszerek a fogamzóképességedre, nem-e okoznak esetleg maradandó "károsodást"? Nyilván mérlegelted és fontos szedned ezeket a bogyókat (?)
2009. júl. 6. 09:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Az első a második hónapban jött össze (tavaly aug.ban szültem), most jön a második és ő elsőre összejött( vele ha minden jól megy februárban születik)...
2009. júl. 6. 13:32
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem, hogy megéri szednem a gyógyszereket, hanem muszáj szednem őket, hiszem az életem múlik rajtuk. Elhiheted, hogy nem jókedvemből és nem önszántamból rombolom a testem naponta kétszer szteroidokkal, de ha nem szedném őket, már réges-régen meghaltam volna.

Engem idegesít a legjobban, hogy mi lesz később, hogy teherbe fogok-e tudni esni, hogy egészséges lesz-e a babám. Már rengetegszer beszéltem erről az orvossal, és azt mondta, hogy még 3-4 évig biztos szednem kell a gyógyszereket, de lehet,hogy 5-6 évig is, és még utána 1,5-2 évet kell várnom a tisztulással, mire teherbe eshetek.

Tényleg nem önszántamból szedem a gyógyszereket, nekem elhihetitek. Én vagyok a legszomorúbb ez miatt.

2009. júl. 6. 18:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem bántó szándékkal írtam, hogy nyilván mérlegelted a gyógyszerszedést, gondoltam, hogy muszáj. Apukám is szteroidokat szed, autoimmun betegség...:((((. Gyógyulj meg mihamarabb, azt kívánom szívből!
2009. júl. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!