Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig próbálkoztatok...

Mennyi ideig próbálkoztatok mire össze jött a baba?

Figyelt kérdés
Nagyon elkeseredett vagyok mert babát szeretnék de nem sikerül valahogy össze hozni.Vettem már ovu tesztet is orvos is nézte mikor van peteérés.Lehet hogy túl görcsösen akarom?Ha van/vannak olyanok akik szívesen beszélgetnének erről légyszi írjatok.
2011. ápr. 25. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Menj el dokihoz, aki kivizsgál és ha minden rendben, akkor lehet, hogy tényleg túlságosan rágörcsöltél! Ne keseredj el. Nekünk 2,5 év volt, mire összejött, a végén már majdnem rámentem én is, a kapcsolatunk is. Nehéz volt "felállni" belőle, de sikerült - szakember segítségével. Aztán magától jött. Csütörtökön lesz fél éves a Pici Lány!
2011. ápr. 25. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 év!!!!És most 10 hónapos nagylány...
2011. ápr. 25. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
ja és volt miatta majdnem válás,anyagi csőd stb...
2011. ápr. 25. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia, az első babánál végig görcsöltem én is, hónapról-hónapra. Ittam a teákat, hőmérőztem, mindent elolvastam és semmi, aztán elmentünk nyaralni, gondoltam, hogy ott nem akarok ezen idegeskedni, itthon maradt minden "segédeszköz" és gondolat, tényleg nyaraltam, már hárman jöttünk haza 9 hónap után.

Nem akartunk nagy korkülönbséget a két gyerek között, de mivel a kislányom nem jött azért hipp-hopp hat-hét hónapos korában elkezdtünk próbálkozni, hát egy baba mellett végképp nincs időd se görcsölni és legnagyobb meglepetésre azonnal összejött a tesó, 16 hónap lesz köztük.

Próbálj meg ne idegeskedni! Kösd le magad, menjetek el pihenni!

2011. ápr. 25. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekünk 1év után sikerült a kisfiúnk.Mindenféle kivizsgáláson voltunk a férjemmel együtt,nem találtak semmit.Én is szedtem mindenféle vitamint,ittam teákat,használtam ovu mikroszkópot.Minden hónapban teszteltem,majd a negatív eredmények után elkeseredtem,és azt mondtam lesz,ami lesz abbahagyom a babaprojektet.Ekkor csodák-csodájára még ebben a hónapban megfogant a babánk.20 hós kisördög

Szóval tényleg én is rágörcsöltem a dologra és nem is sikerült.Próbálj ne ennyire akarni.Tudom könnyű mondani,de nekünk is így sikerült a baba.Drukkolok!

2011. ápr. 25. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász, homeopátiás orvos homeopátiás szereket írt fel (2 féle), ami a mens. szakasz két fázisában támogatott. Nem hittem benne, de más lehetőségem nem igazán volt... rábíztam magam(!), elsőre sikerült, most van egy másfél hónapos kisfiam...

(Sokat próbálkoztunk előtte.)

A lényeg, hogy kíméletes/természetes támogatása a hormonrendszernek, ami nekem 35 évesen már szinte sosem működött normálisan. Alattomos dolog, mert nem mindig van ennek jele.

2011. ápr. 25. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi hét hónapig próbálkoztunk mire teherbe estem,azóta már 20 hónapos a kisfiunk!Kaptam gyógyszereket előtte mert nemvolt normálisan peteérésem.Nemszabad rágörcsölni azzal csak nehezíted a dolgot!
2011. ápr. 25. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:

6 évig próbálkoztunk. Igaz nekem volt egy hormonproblémám, amit kezeltek is. Végül lombikkal sikerült teherbe esnem és most 1 éves a lányom.

Azt csak mondani könnyű, hogy ne görcsölj rá. Mindenesetre meg kell próbálni nem csak ezzel foglalkozni, de tudom, hogy hihetetlenül nehéz! Kitartás!

2011. ápr. 25. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor én nagyon szerencsés vagyok,mert amikor megbeszéltük,hogy jöhet a baba,már a következő hónapban sikerült teherbe esnem:)
2011. ápr. 25. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor mi szerettünk volna babát, akkor nekünk sem jött össze. Több hónap próbálkozás után feladtuk. Aztán egyszercsak egy jó nagy buli utáni éjszakán megfogantak az ikreim. :) Fel a fejjel, és ne görcsölj rajta.
2011. ápr. 26. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!