Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beválalnátok úgy egy gyereket,...

Beválalnátok úgy egy gyereket, hogy soha nem dolgoztatok?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,nemsokára végzek a sulival,a párom viszont nagyon szeretne már egy babát.Én is vágyom rá,csak néha elgondolkodok rajta,hogy ez nem esztelenség?

2012. jún. 16. 15:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
44%
Első, te nagyon hülye vagy, hogy úgy dolgozol, hogy nem vagy bejelentve. Remélem egy szép napon kitöröd a bokádat és a TB számlát ki is fizeted. És azért is nagyon hülye vagy, mert nem fogod fel, hogy a "párodnak" (tisztában mint az oviban) attól, hogy ma még van munkája, holnap már lehet nem lesz.
2012. jún. 19. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kérdés.

2007-ben végeztem el a fősulit és kb 1 évet dolgoztam.De nem a szakmámban, de a gyed miatt kellett.

2008-ban és 2010-ben született gyerkőcöm és most nezezebb munkát találni, mert nincs tapasztalatom.Meg ráadásnak van 2 gyerekem is.Lehet előbb elmennék hosszabb távra dolgozni, de majdcsak lesz így is munkám.:-)

2012. jún. 19. 15:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt mondom fiatal vagy,és kibírtok még 1 évet! És az sem biztos hogy a baba azonnal megfogan,tehát a suli után a helyedben elmennék dolgozni,legyen 1 év munka viszonyod min.! /de ha 2 van,az a legjobb/ és közben próbálkozhattok a babóval.Terhesség mellett is lehet dolgozni,bár nem mindenhol sajnos :(

Nekem épphogy meglett az 1 évem,és örülök neki,mert a Gyes+ családival kitörölhetném,mikor egy kiságy matraccal kerül annyiba.

2012. jún. 20. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ,mennyire biztos a Párod munkahelye!

Ha minimum 75-80-at keres,nincs hitel-vagy max 20 ezer,saját lakás van,akkor a helyedben nem gondolkoznék,ha én is szeretnék már babát!

Ha egy-két évet dolgozol Te is,akkor még jobb,a gyermek 2 éves koráig Gyed-előtte Tgyás jár,ami nem 25 rugó,hanem a kereseted ha jól emlékszem 70%-a... de nem vagyok ebben biztos!!

Üdv: 3 lányos

2012. jún. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!