Kisfiút vagy kislányt szeretnél? Milyen nevet adnál nekik?
Én személy szerint 3 gyereket szeretnék, és nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy, hogy milyen nemű következik, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!
Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem úgy igazából, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).
Lány nevet már választottam, és az az Emili. De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla is :)
Kíváncsi lennék hány név fog összegyűlni itt :)
Nekem kamaszkorom óta az volt az álmom, hogy 3 gyermekem lesz, fiú-lány-lány sorrendben. Az első kettő már megvan, harmadik gyerek nem valószínű, hogy lesz. :(
A nevek ügyében nagy csatákat vívtunk, mert nem egyezik az ízlésünk. A fiunk Botond, a kislányunk Villő.
40-es válaszolónak:
Gratulálok a novemberi kisfiúhoz! :) Remélem mindkettőnk álma valóra fog válni a gyerekekkel kapcsolatban! :)
Egyébként közben már lemondtam a Miklós névről.... :))))
Sok szerencsét és jó egészséget~!
41-es válaszolónak:
Mi is csatázni fogunk a nevek ügyében szerintem, nekünk sem igazán egyezik az ízlésünk, de majdcsak kiokoslunk valamit együtt! ;) Csak jöjjön már el az az idő! =)
Milyen nevek lettek? Nekem a különleges, ritka nevek tetszenek! De csak egy gyermeket szeretnék, de azt már nagyon...
Lány nevek: Julilla,Trixi,Leila,Beneditta,Miett,Jozefina,Jolanda,Lizett,Dorotea,Emili,Doroti,Lujza,Bíboranna,Blandina,Flóra,Myrtill,Nauszika
Fiú nevek: Izidor,Aurél,Celesztin,Marcell,Flórián,Patrik,Benett,Fridolin,Viktor,Szilárd,Benjamin,Aracs,Lionel,Gordon,Krisztián,Romárió, Ramiró, Osszián, Gellért, Krizosztom, Omri, Vladimir, Gobert
Aki olvassa kérem írja meg ezek közül melyik tetszene neki! Van még nevek a listámon, melyből remélem hamarosan választhatunk...Próbáltam olyanokat írni azok közül, melyekre talán nem kapok durva hozzászólásokat...
44-es válaszoló
Nekem tetszik a Miett, az Emili és a Doroti, bár utóbbi 2 talán túl nyelvidegen, de a vezetéknévtől is függ. A fiú neveid közül pedig szép a Krisztián, a Benett és a Marcell. Nem bántásból írom, de egy-két neved már talán a túl különleges kategóriába esik, tudom, hogy ritka nevet szeretnél, de nagyon gondold meg, nem attól lesz különleges a gyermeked, hogy szokatlan neve van. Persze nem azt mondom, hogy mindenképp a leghétköznapibb neveket válaszd, de vigyázz, hogy ne legyen azért giccses hangzású sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!