Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnél? Milyen nevet adnál nekik?

Figyelt kérdés

Én személy szerint 3 gyereket szeretnék, és nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy, hogy milyen nemű következik, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!

Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem úgy igazából, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).

Lány nevet már választottam, és az az Emili. De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla is :)

Kíváncsi lennék hány név fog összegyűlni itt :)

2012. jún. 12. 17:22
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

*Miklós

Bocsánat :)

2012. júl. 13. 16:33
 32/46 anonim ***** válasza:
81%

Nekem mostani nagy kedvencem az Emili, az Alexa és a Kamilla valamint az Adél és a Kíra. Fiúnevek közül nagyon tetszik a Barnabás.

1 lány esetén Adél nevet adnám

1 fiú Barnabás

lány-fiú Adél, Barnabás

lány-lány Adél,Alexa

fiú-fiú Barnabás,Benedek

lány-lány-lány Adél,Alexa,Emili

fiú-fiú-fiú Barnabás,Benedek,Bence

2012. júl. 19. 18:28
 33/46 A kérdező kommentje:

Fú, szinte ugyanazok a lány nevek tetszenek neked is!

Útközben nekem nagyon megtetszett még a Patrícia is, de még mindig az Emili a námbörván ^^

2012. júl. 20. 16:26
 34/46 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a hetedik babám érkezik. A lányaim neve Jázmin, Mirjam, Janka, Viviána, Szonja és Norina, eddig egyiknek sem volt problémája a nevével. Ha kislány lesz akkor nagyon esélyes a Mila, ha pedig végre kisfiú lesz akkor az Olivér vagy Benett nevet fogja kapni:)
2012. júl. 23. 22:17
 35/46 anonim ***** válasza:
75%

Húha, ez aztán a nőuralom. :)

Én két gyermeket szeretnék (de három esetén sem esnék pánikba).

Ha lány - lány : Veronika, Hermina.

Ha fiú - lány : Marcell, Veronika.

Ha fiú - fiú : Marcell, Ábel.

De ha a Marcell továbbra is ilyen felkapott marad, lehet, hogy az Ábel marad vegyes páros esetén. :/

Harmadik variációt pedig se lányra, se fiúra nem tudok még biztosra. De előre sajnálom a párom, mert ilyen téren nagyon válogatós vagyok. :)

2012. júl. 24. 01:15
 36/46 A kérdező kommentje:

Én is ismerek egy családot, ahol 7 gyerek van, mégpedig azért, mert mindenképpen szerettek volna egy fiút, tehát csak addig próbálkoztak.... :) Hát én is mindenképpen szeretnék fiút, de remélem elsőre összejön. 4 gyereknél nem hiszem, hogy szülnék többet amúgy sem.

Nevek terén és is nagyon válogatós vagyok, úgyhogy nagyon nehéz lesz majd szerintem kiegyeznünk a párommal :)

2012. júl. 24. 16:22
 37/46 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mostani kedvenc neveim a Lenke, a Szófia és a Zétény.

De elsőre kislányt szeretnék. De nagyon tetszik a Kamilla, az Emili és az Alexa is.:)

2012. júl. 24. 18:34
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kislányom, Őt Noéminek hívják.

Még egyet szeretnék, leginkább fiút, akinek az Ervin nevet adnám. Ha mégis kislány lenne, akkor Réka:-)

2012. aug. 8. 01:45
 39/46 A kérdező kommentje:

Aranyos nevek :)

Nekem mostanában a Patrícia is tetszik, de ez persze megint lány név, fiú nevekkel nem igazán haladok :D

2012. aug. 10. 10:59
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Régen én is pont úgy voltam, mint te. Tudtam, hogy nekem majd 3 gyerek kell, és elsőnek én is mindenképpen fiút szerettem volna. Fiú nevekkel még én is hadilábon álltam. Aztán most pár évvel később összejött az első baba, novemberben fog születni és Máté lesz.

Amúgy a Miklós nagyon jó választás. :) Kisfiúhoz és egy felnőtt férfihoz is illik.;)

2012. aug. 10. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!