Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiút vagy kislányt szeretné...

Kisfiút vagy kislányt szeretnél? Milyen nevet adnál nekik?

Figyelt kérdés

Én személy szerint 3 gyereket szeretnék, és nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy, hogy milyen nemű következik, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!

Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem úgy igazából, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).

Lány nevet már választottam, és az az Emili. De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla is :)

Kíváncsi lennék hány név fog összegyűlni itt :)

2012. jún. 12. 17:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
81%

Három kisbabát szeretnénk,lányt is és fiút is,de elsőre el sem tudom képzelni másképp,minthogy kislányom legyen(legjobban a lány-fiú-lány sorrendnek örülnék:)).

Ha lányunk lesz 100%,hogy Emma lesz,ha kisfiunk az kérdéses,most éppen a Dániel tetszik,de ez mindig változik. Szépek még szerintem a Léna,Hanna,Szófia,Maja,Kamilla,Blanka,illetve az Áron,Benedek,Ádám,Zalán,Máté is. :)

2012. jún. 12. 19:42
 12/46 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképpen szeretnék 2 gyereket. Ha már választhatnék egy kisfiút és egy kislányt. Egy Miléna (Mila) nevű kislányt mindenképp, nagy álmom. :) Kisfiúnál talán a Gergely a befutó (Gergő). Lánynévből még nagyon tetszik a Leila, Rebeka, Réka is.
2012. jún. 12. 19:47
 13/46 anonim ***** válasza:
81%

Szia! 4 gyermekünk van, az ötödik pedig a pocakomban. Sorrendben: Diána, Bálint, Jázmin Kincső és Nanetta Napsugár.

A pocaklakónk nemét még nem tudjuk, ha kislány, akkor nagyon tetszik a Norina, Mirella, ha kisfiú akkor talán Benedek vagy Kende.

2012. jún. 12. 19:51
 14/46 anonim ***** válasza:
64%
Nanetta Napsugár, hát nem irigylem szegény kislányt az biztos.
2012. jún. 12. 21:17
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

11-esnek:

Nálunk pont így van, ahogy te szeretnéd, 3 gyerek, lány-fiú-lány sorrendben :-)

Az egészségen túlmenően, ami természetes módon mindenkinek a legfontosabb, nekem csak az volt a vágyam, hogy fiú és lány is legyen, de a sorrend igazából mindegy volt. Kicsi korkülönbség van köztük.

2012. jún. 13. 08:59
 16/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)

Nagyon szép nevek vannak itt, mind fiú, mind lány nevek. Most már nem tudom ki írta a Dominik és a Noel nevet, de ezek most megtetszettek! :) Bár a Noel szerintem nem megy a párom vezetéknevéhez (Papp Noel)...Vagy csak nekem furi =)

Minden esetre várom még a neveket, talán segítetek nekem, (és akár egymásnak) mert komolyan gőzöm sincs a fiúnevet illetően, pedig elsőnek azt szeretnék. Vicces,nem? =D

2012. jún. 13. 11:01
 17/46 A kérdező kommentje:

Adilari-nak, az első kommentelőnek:

Kedves Adilari, szerintem nagyon szép név az Emili, eltekintve attól, hogy egy meseszereplő neve is ez!:) Szerintem ez külön aranyos, van például egy ismerősöm akinek a kislányát Majának hívják, és rá is szokták mondani, hogy "méhecske" :) Egyébként nekem az Emili nagyon tetszik, mert aranyosan lehet becézni ("Emi",ami amúgy japánul "mosoly"t jelent), és az sem utolsó szempont, hogy mi külföldön élünk, és legalább ezt a nevet itt is ismerik :) De még nem 100%, hogy ez lesz, egyenlőre a párom nem is tudja, hogy én ezt így már kiválasztottam :D

2012. jún. 13. 11:09
 18/46 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 14-es! Mi a bajod a Nanetta Napsugár névvel? Nem tetszik csak azért, mert különleges? Olyan különleges, mint a kislányunk!:-)) A Nanetta az Anna olasz megfelelője jelentése: Isten kegyelméből, a Napsugár pedig magyar eredetű név!!!!
2012. jún. 13. 13:06
 19/46 A kérdező kommentje:
Szerintem szép neve van a kislányodnak! :) Érdekes név a Nanetta, de abszolút nem mondható csúnyának vagy hasonlónak. Nani :o) Aranyos!
2012. jún. 13. 17:16
 20/46 anonim ***** válasza:
76%
Köszi, aranyos vagy. Egyébként jelenleg a Napsugárt használjuk. Még az újszülött osztályon nevezték el a nővérek Napocskának, mert már pár naposan is mindig mosolygott. ( persze tudom, hogy nem tudatosan ) A testvérei Napocskának vagy csak egyszerűen Napcsinak hívják. Egyébként igazad van a fiú nevek közül tényleg szép a Noel a Dominik, sőt nekem még a Domonkos is tetszik.
2012. jún. 13. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!