Kisfiút vagy kislányt szeretnél? Milyen nevet adnál nekik?
Én személy szerint 3 gyereket szeretnék, és nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy, hogy milyen nemű következik, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!
Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem úgy igazából, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).
Lány nevet már választottam, és az az Emili. De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla is :)
Kíváncsi lennék hány név fog összegyűlni itt :)
Három kisbabát szeretnénk,lányt is és fiút is,de elsőre el sem tudom képzelni másképp,minthogy kislányom legyen(legjobban a lány-fiú-lány sorrendnek örülnék:)).
Ha lányunk lesz 100%,hogy Emma lesz,ha kisfiunk az kérdéses,most éppen a Dániel tetszik,de ez mindig változik. Szépek még szerintem a Léna,Hanna,Szófia,Maja,Kamilla,Blanka,illetve az Áron,Benedek,Ádám,Zalán,Máté is. :)
Szia! 4 gyermekünk van, az ötödik pedig a pocakomban. Sorrendben: Diána, Bálint, Jázmin Kincső és Nanetta Napsugár.
A pocaklakónk nemét még nem tudjuk, ha kislány, akkor nagyon tetszik a Norina, Mirella, ha kisfiú akkor talán Benedek vagy Kende.
11-esnek:
Nálunk pont így van, ahogy te szeretnéd, 3 gyerek, lány-fiú-lány sorrendben :-)
Az egészségen túlmenően, ami természetes módon mindenkinek a legfontosabb, nekem csak az volt a vágyam, hogy fiú és lány is legyen, de a sorrend igazából mindegy volt. Kicsi korkülönbség van köztük.
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
Nagyon szép nevek vannak itt, mind fiú, mind lány nevek. Most már nem tudom ki írta a Dominik és a Noel nevet, de ezek most megtetszettek! :) Bár a Noel szerintem nem megy a párom vezetéknevéhez (Papp Noel)...Vagy csak nekem furi =)
Minden esetre várom még a neveket, talán segítetek nekem, (és akár egymásnak) mert komolyan gőzöm sincs a fiúnevet illetően, pedig elsőnek azt szeretnék. Vicces,nem? =D
Adilari-nak, az első kommentelőnek:
Kedves Adilari, szerintem nagyon szép név az Emili, eltekintve attól, hogy egy meseszereplő neve is ez!:) Szerintem ez külön aranyos, van például egy ismerősöm akinek a kislányát Majának hívják, és rá is szokták mondani, hogy "méhecske" :) Egyébként nekem az Emili nagyon tetszik, mert aranyosan lehet becézni ("Emi",ami amúgy japánul "mosoly"t jelent), és az sem utolsó szempont, hogy mi külföldön élünk, és legalább ezt a nevet itt is ismerik :) De még nem 100%, hogy ez lesz, egyenlőre a párom nem is tudja, hogy én ezt így már kiválasztottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!