Kisfiút vagy kislányt szeretnél? Milyen nevet adnál nekik?
Én személy szerint 3 gyereket szeretnék, és nagyon nagyon szeretném, hogy az elsőszülött gyermekem fiú legyen. Utána teljesen mindegy, hogy milyen nemű következik, kislányt is szeretnék, de remélem az első fiú lesz :) Persze a legfőbb kívánságom, hogy mind egészséges legyen!
Fiú nevek, igazából még nem nagyon tetszett meg egy sem úgy igazából, de pl. a Miklós esélyes (Mikike).
Lány nevet már választottam, és az az Emili. De nagyon tetszik még az Alexa, Gerda, Romina, és a Kamilla is :)
Kíváncsi lennék hány név fog összegyűlni itt :)
Én 3 vagy 4 gyermeket szeretnék, de 2 mindenképpen.
2nél: lány-fiú
3nál: lány-lány fiú
4nél: lány-lány -fiú-fiú összetételben
A párom egyenlőre csak 2 szeretne, de már megpróbáltam rábeszélni, hogyha az első kettő azonos nemű lesz, akkor vállaljunk be egy 3. babát is.
Egyenlőre az elsőre is nehéz rábeszélni, mert ő neki még korai lenne...
Nevek: első fiú Gábor apa után és második névnek Illés vagy Jácint, második fiú Pál Ágoston, de szóba jöhet még Márton, Olivér, Levente, Ányos
lányok Bíbor Anna és Sára Imola, harmadiknak Paula, további kedvenceim Kiliána, Kincső, Iringó, Neszta, Véda
3 gyereket szeretnénk, lány-fiú-lány megosztásban.
Az első kislányunk most 16 hónapos, Rebeka Franciskának hívják és nemsokára megszületik a kisöccse, aki Márk Dominik lesz.
3. babát nem tudom mikor vállalunk.
Mindenkinek kívánom, hogy úgy teljesüljenek az álmai mint a miénk:D
Én két kislányt szeretnék, akik a Maja és az Adél neveket kapnák. Három gyerek esetén két lányt (maja, Adél) és egy fiút szeretnék, akik Bence vagy Ármin lenne.
Négy gyerek esetén két lányt és két fiút szeretnék.(Maja,Adél,Bence,Ármin)
A kislányom Alíz, a pocaklakónk (38 hetes) Zsombor.
Ha lenne harmadik, kislányt szeretnék, ő Annabella lenne.
Ha kisfiú lenne, akkor nem tudom...a Zsombor néven kívül egyik fiúnév sem tetszik igazán. Talán Máté.
Én 3 fiút szerettem volna ÉS 3 fiam van :)
- Milán
- Kristóf
- Ádám
Én csak M.Á.K-virágoknak hívom Őket :)
Én is 3 gyereket szeretnék fiú-lány-lány sorrendben.:)
A fiút Péternek neveznénk a párom barátja után, aki 18 évesen halt meg. Az első lány Anna Lili lenne (Anna az imádott dédim után, a Lili pedig csak nagyon tetszik), a 2. lány meg vagy az Ivett(húgom után) vagy a Melinda (egy nagyon kedves ismerősünk után) nevet kapná.:)
Fiú nevek közül még az Ádám tetszik nagyon, de a párom öccse is Ádám és a párom úgy gondolja, hogy lehet ő is ezt a nevet akarja majd adni a saját gyerekének és mivel a vezetéknév is ugyanaz, így már túl sok lenne egy családban.:( Pedig nagyon szép név szerintem, úgyhogy sajnálom!
Egyébként van egy barátnőm, akinek Szűcs Noelnek hívják a kisfiát!:) Szerintem egyik név sem furcsa, mert úgyis azt szokja meg a gyerek és a környezete is és akkor már természetes lesz úgyis.
Hát örülök, hogy a "mákvirágos" kommentelőnek összejött a kívánsága, hogy 3 fia legyen, és kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek a gyerekekkel való vágyai! :)
Nekem csak annyi lenne a kívánságom, hogy az első kisfiú legyen, utána jöhet bármi és bármennyi! ;D
Közben már teljesen lemondtam a Milkós névről, nem is nemzetközi, pedig nekünk az kellene majd. Most a Dominik a kedvenc, de majd még lehet ez is változni fog... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!