Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » EGy nőgyógyásznak mivel lehet...

EGy nőgyógyásznak mivel lehet fölkelteni az érdeklődését?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel szívesen megismerkednék, de a bökkenő az, hogy nőgyógyász. Kérem ne tessék nevetni. Én nem hozzá járok, és nem is szeretnék csak azért az ő rendelésére menni, hogy láthassam. Az érdekelne, hogy mi az amire esetleg felfigyelne? Akár az utcán, bevásárlóközpontban, esetleg a kórházban?
2012. jún. 12. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
legyél váratlanul rosszul, és ő mentsen meg. :) Vagy találj ki valami nőgyógyászati problémát, amiről nem kínos beszélni, és nem kell hozzá vizsgálat, csak kérd ki a tanácsát. :)
2012. jún. 12. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Talán, ha kiderülne, hogy farkad van...
2012. jún. 12. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Attól, hogy nőgyógyász attól még ugyanolyan ember és férfi. Ettől nem kell különlegesebben felkelteni az érdeklődését. Azt tedd, amit akkor teszel, amikor tetszeni akarsz egy pasinak. Esetleg,ha meg tudod, hogy hova jár szórakozni, te is gyakrabban betérhetsz arra a helyre, hátha kicsit közelebb kerültök egymáshoz.
2012. jún. 12. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászok kelendőek. Csak nehogy felesége is legyen:D
2012. jún. 12. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:

3asnál a pont, nem lehet kategorizálni hogy a nőgyógyok csak hosszú combú magas barna nőkre buknak, akik Jókait olvasnak és jazzt hallgatnak. Szerintem legegyszerűbb ha a páciense leszel és flörtölsz vele, el-elejtesz egy-két infot magadról és vagy ráharap vagy sem. Az én dokimból kiindulva annyi a melójuk hogy nem nagyon fordulnak meg a magánrendelésen meg a kórházon kívül máshol.

De hogy írjak egy pozitív példát, a műtősorvos amikor felébredtem az altatásból ott a nővérek szeme láttára kérdezte hogy hová járok szórakozni és hogy pénteken lent lesz, ha gondolom. Ha már beszédbe elegyedtek, van esély hogy máskor is. Nem tudom elképzelni hogy kifigyeled hová jár szórakozni és odamész nő létedre és leszólítod.

2012. jún. 12. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előző válaszolóhoz. Melyik város egyébként, elárulod? Puszta kíváncsiság.
2012. jún. 12. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, szerintem ha fel akarod csípni, ne legyél a páciense!! Még tanácsot se kérj, viselkedj vele úgy, mint egy PASIval!
2012. jún. 13. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:

A páciense nem szeretnék lenni.Az olyan átlátszó: nem Doktor Úr, nincsen semmi bajom, csak látni akartam... :-) Egy potya vizsgálatot meg nem szeretnék bevállalni. Még én lennék zavarban. Amihez nem kell vizsgálata az a gyógyszer íratás. Abból meg az következik (legalábbis általában), hogy van pasim. Szóval érdekes helyzet, na mindegy, majd lesz valahogy.

Amúgy celli vagyok.

2012. jún. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!