A párom (30F) nagyon fél a kisbabáktól (pl. megfogni, nehogy elejtse, stb. ), és az apaságtól is (elváltak a szülei). Tudnátok valami jó könyvet ajánlani, ami megnyugtatná/felkészítené az apaságra? 25N
Ez érzeli kérdés. nem lehet könyvből megtanulni. Majd agyermek tanítja őt. Nem kell érett apaként fogadnia. A gyermek is kezdő gyerek lesz. Belejön közben.
Ha akar gyereket(csinálni) annyi elég. A többi jön magától, nem kell rágörcsölni.
Ha nem akar, akkor kiolvashat egy egész könnyvtárat is, hiába.
Minek kéne más gyerekét fogdosnia??
Nme kell őt erőltetni, teléjesen felesleges. Ha megszületik a sajátja, felemeli, aztán majd ha már két éves lesz, anyakába teszi, s viszi. Minek fogdosná más csecsemőjét? Én két (nagy) gyerekes anya vagyok, de én sem szívesen fognám kézbe más kisbabáját! Az az anyja dolga, meg a szűk családé. Megnézem, aranyos, ennyi. Ez olyan csajos dolog, nem férfiaknak való. Ettől a sajátját még imádni fogja. Minden második apuka elvált zsülők gyereke, attől nem lesz semmi baja.
Ha nyomják, mondja, hogy "Nem, köszönöm, már dolgozom a saját modellen!"
Vagy "hangszert, kocsit, gyereket nem kölcsönzök."
Én is így értettem. Nagyon tolakodónak tartom ezt a "hadd szokja" hozzáállást. Nem gyermek már, ne akarják nevelgetni!
Viccesen visszautasítanám a helyében. De egyszer s mindenkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!