Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van cukor a kecskeméti...

Miért van cukor a kecskeméti bébiételben?

Figyelt kérdés

Hiszenb mindenki tudja, hogy az nem jó ilyen kis korban a babáknak. Akkor miért tesznek bele? Ráadásul az még plusz többletktg, mert azért a cukor is elég drága. Viszont azt sem hiszem, hogy amennyi cukrot tesznek bele, attől kevesebb zöldség-gyümi férne bele, és ezért lenne olcsóbb.

vanennek vmi konkrét oka?

2009. júl. 3. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom én sem, de a sütőtök émelyítően édes. felesleges telepakolni vele. szerintem azért, mert régóta benne van, régen nem tudták annyira hogy ez nem jó, egyszerűen ízesítésre használták, viszont nem változtattak az összetevőkön jó rég óta. szerintem csak így maradt, és kész.
2009. júl. 3. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
hát, én is pont a sütőtökkel jártaam így! Eddig csak cukkinit vettem kecskemétiből, abban nincsen. És nem tudom miért, tegnap nem néztem meg, és csak itthon vettem észre, hogy a sütőtökben viszont van. Pedig szerintem ebbe igazán felesleges, amúgy is édes.
2009. júl. 3. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
a babának nem is tetszett annyira, mint a hipp. vegyed azt, abban nincsen. kicsit drágább, de legalább elfogadja, és nincs benne cukor. izgalmas, hogy egy cég, és nem bírnak már normálisan egyesülni. mondjuk lehet, hogy készül valami, mert a kecskeméti honlap szőrén szálán eltűnt.
2009. júl. 3. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, az én babám csak a Kecskemétit eszi.Próbáltam a hippes sütőtököt, de csak a Kecskeméti kell neki.Általában is ezeket eszi meg jóízűen, de a sütőtökből meg sem eszi a Hippeset.

Szerintem egyébként nem sok cukor van benne.

És azért olcsóbb, bár mindkettő a Hipp terméke, mert magyar márka, csak ide termelik.

2009. júl. 3. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
10:26os vagyok. ízlések és pofonok, ez már a babákra is igaz :)
2009. júl. 3. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem veszem meg én sem a Kecskemétit...pedig olcsóbb,mint a Hipp.Esetleg próbáld meg az Univer termékeket.Nincs benne cukor,finom,és jó az ára is.Én általában Hipp,Nestlé,Univer kajákat veszek.Mindig össze hasonlítom az árakat,ahol éppen kedvezőbb ott veszem meg(illetve a Rossmannban vagy a Dm-ben,ha van kedvezményem)A Hamé termékek is tele vannak cukorral,azzal is vigyázz!
2009. júl. 3. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem, minek bele. A Kecskemétis gyümölcsökben sajnos van, pedig fölösleges, elég édes anélkül is. Kár fölöslegesen édes ízre szoktatni a gyerekeket, mert később a sima gyümölcsöt már nem fogják elég édesnek érezni.
2009. júl. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!