Már a 4 hónaposoknak készült üveges bébiételben is van cukor?
Vannak cukros és nem cukros bébiételek is, válassz olyat, amiben nincs :)
Én sem szeretném cukorral tömni, de pl a sóskába, paradicsomos ételekbe pofátlanul beleteszem a cukrot, néha kap cukrozott bébiételt és néha iszik instant teát, amiben szintén van cukor.
Törekszem rá, hogy minél egészségesebben tápláljam, de nem akarok idegbeteg "szuperanyu" lenni :D
A Kecskemétiben van hozzáadott cukor,a többiben(Hipp,Nestlé,
Univer,Humana)általában nincs.Igaz,ezek drágábbak,de sztem annyit megér.Én ezért nem adok neki Kecskemétit.
Úristen nem vagy elég trendi ha cukros ételt adsz a babának!!! Mennyi szuperanyu van itt és mind teli van lóvéval hogy megvegye a 300 ft-os babakaját! Gondolom ha majd csokit kap a gyerek 2 évesen, akkor azt meg sterilizálni fogjátok mi? Agyameldobom!
Bocsi kérdező, csak kiakadok néha ezen-azon.Nem mérgezed meg a cukorral, tudd hogy hol a határ-ennyi.
Kedves 17:05ös. Valóban nem vagyok trendi, mert a 4 hónapos anyatejes gyerekemnek már más kaját is adok, hiába az a trend, hogy 6 hónapig szoptassunk. Nem kaptam agyérgörcsöt, miután rádöbbentem, hogy képes voltam a gyerekemnek cukros kaját kapni, csupán feltettem a kérdést, ha már a bébikaja olyan ellenőrzött, meg bio, meg mittudomén, akkor hogyhogy van benne cukor!?
Azt, hogy a válaszolót miért pontozták le, aki inkább cukrot merészel adni a gyerkőcének, mint tartósítószert, azt nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!