A bébiételekbe, üdítőkbe van cukor?
Figyelt kérdés
Gondolok pl a HIPP-esre.2011. szept. 21. 12:29
1/13 anonim válasza:
Egyik üvegesben sincsen cukor, de ez rajta is van a leíráson.
3/13 anonim válasza:
BEN
Bébidesszereteklben biztos, hogy van gyümölcscukor.
4/13 anonim válasza:
BébiételekbeN, üdítőkbeN.
El kel olvasni az összetevőket, ott fel van sorolva minden, ami belekerül az üvegbe. A Hipp-es instant teában pl van, nem is kevés.
5/13 anonim válasza:
A Hippesben lehet hogy egyikben sincs, de úgy tudom a Kecskemétinek pl. van olyan terméke, amiben van hozzáadott cukor is. Mindig el kell olvasni az adott üvegre mi van írva...
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek a HIPPES Almalé kamillával jó durva székrekedésre? Vagy ajánlanátok valamit?
2011. szept. 21. 12:34
7/13 A kérdező kommentje:
Nem nyelvtan tanárra van szükségem, köszi, amúgy ötösre érettségiztem belőle, szlengeket lehet írni, akkor így miért ne??? Köszi a nyelvtan órát, de nem erre voltam kíváncsi!
2011. szept. 21. 12:37
8/13 anonim válasza:
(Kicsit agresszív vagy Kedvesem, pedig senki nem bántott...)
Az alma fog, úgyhogy én székrekedésre biztosan nem adnék.
Nálunk a szilva és a barack volt jó székelt hajtó.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Drágám a válaszodat!
2011. szept. 21. 12:48
10/13 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 21. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!