Melyik üveges bébiételben nincs cukor, glutén és tartósitószer?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 19:03
1/12 anonim válasza:
A Kecskemeti es az Univer ( a legjobb) ilyen szempontol jo.
2/12 anonim válasza:
Italt talaltatok mar ami cukor mentes?
3/12 anonim válasza:
Én mindig főztem neki, az tuti cukor, glutén, szinezék, stb mentes!
4/12 anonim válasza:
Mindben van, csak nem írják rá...Sajnos tudom!
Ital amiben nincs!? Babavíz :o)
5/12 anonim válasza:
Ertem, koszi a valaszt. Maradok akkor a sima babaviznel, vagy max a tea.
6/12 anonim válasza:
Ami te főzöl és nem raksz bele.
7/12 anonim válasza:
tényleg mindenben van, ami üveges. főleg cukor, hiszen az italokat édesíteni kell valahogy, az iparban használt gyümölcs nem olyan édes és persze nem is 100%-os a többségük. ha nem cukor, akkor valamilyen ipari édesítőszer van benne, ami szerintem rosszabb.
a glutént pedig csak érzékenység esetén kell kerülni, egyébként sokmindenben megtalálható.
szerintem a legjobb az otthon elkészített étel. innivalónak pedig facsart gyümölcslé vagy víz.
8/12 anonim válasza:
igen, glutén minden búza, árpa, rozs tartalmú ételben van, azaz a lisztben is.
9/12 anonim válasza:
hipp, a kecskemétiben van cukor.
10/12 anonim válasza:
A kecskemétiben rengeteg cukor van. Az univer jobb, de a Sunval, Holle is nagyon jó. Abban tuti nincs semmi tartósító meg cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!