Van itt olyan ember, aki megbánta, hogy gyermeket vállalt? Bármilyen szempontból. És ha visszautazhatna az időben, mégegyszer nem lenne szülő?
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 14:02
11/20 anonim válasza:
Nem bántam meg!! Nekem a gyermekem gyógyszeres kezeléssel sikerült, tehát nagybetűs NEM a válaszom! Havi egy oltári nagy hiszti után úgy érzem, hogy sose nő meg, de amikor csitul a dolog, elalszik, csak gyönyörködöm benne, és igen, ő az én mindenem, az életemet adnám érte! Viszont nem tervezek/tervezünk kistesót, a lányunk kapjon meg minden anyagi jellegű dolgot, és a végtelen sok szeretetet! Szerintem én csak egy gyerekre vagyok beállítva, de elég is. Imádom, a legjobb dolog, ami történt velem az életben, amikor császármetszéssel megszületett, felsírt és én is sírtam, ... Van egy reklám a tv-ben, és a végén mindig kicsordul a könnyem: valami ilyesmi a szöveg: a világ legnehezebb de mégis a legjobb dolga: ANYÁNAK LENNI!
12/20 anonim válasza:
Sose bánnám meg,habár tény,nem könnyű!
13/20 anonim válasza:
Mi az, hogy "nem várt a kisfiunk 1-2 évet"?
Nehogy már ő legyen a hibás, ez nem az ő döntése volt! Ha nem akartatok még gyereket, miért nem védekeztetek normálisan? Az agyam eldobom az ilyenektől, komolyan...
14/20 anonim válasza:
utolsó senki sem kérdezett,védekeztünk rendesen,és a végén leírtam,hogy nem Ő a hibás,komolyan miért kell mindenbe belekötni,foglalkozz a saját dolgoddal,én a kérdésre válaszoltam,senki sem kérte,hogy itt okoskodj
15/20 anonim válasza:
aki meg lepontozott ilyenért igazán bekaphatja...
16/20 anonim válasza:
Ez egy anonim oldal, ahol bárki válaszolhat, aki regisztrált. Nem kell külön kérdezni senkit.
17/20 anonim válasza:
igen,de nem kell a másiknak neki esni,pláne úgy hogy el sem olvasod a teljes választ,és nem kell senkit az érzései miatt leszólni
18/20 anonim válasza:
Nem bántam meg. Viszont ha visszautazhatnék az időben akkor 10 évvel előbb szültem volna.
19/20 anonim válasza:
én sem bántam meg.
Az olyan szülőről, aki meg ilyet mond a gyerekének, azt gondolom, hogy nem a gyerekkel van a gond, hanem a szülővel agyilag és emberileg!
20/20 anonim válasza:
3 hete született meg a kisfiúnk és mit mondjak, mióta sírást kell hallgatnom azóta, bánom...
Sajnos semmi nem jó neki, millió táp és egyebek, tavaly születésnapom előtt még nem volt terhes a felségem, bitang jó programjaink voltak....
most tönkre ment minden...
kistesót biztos, hogy nem szeretnék... ez 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!