Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki megbánta, hogy gyermeket vállalt? Bármilyen szempontból. És ha visszautazhatna az időben, mégegyszer nem lenne szülő?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem bántam meg!! Nekem a gyermekem gyógyszeres kezeléssel sikerült, tehát nagybetűs NEM a válaszom! Havi egy oltári nagy hiszti után úgy érzem, hogy sose nő meg, de amikor csitul a dolog, elalszik, csak gyönyörködöm benne, és igen, ő az én mindenem, az életemet adnám érte! Viszont nem tervezek/tervezünk kistesót, a lányunk kapjon meg minden anyagi jellegű dolgot, és a végtelen sok szeretetet! Szerintem én csak egy gyerekre vagyok beállítva, de elég is. Imádom, a legjobb dolog, ami történt velem az életben, amikor császármetszéssel megszületett, felsírt és én is sírtam, ... Van egy reklám a tv-ben, és a végén mindig kicsordul a könnyem: valami ilyesmi a szöveg: a világ legnehezebb de mégis a legjobb dolga: ANYÁNAK LENNI!
2012. jún. 9. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Sose bánnám meg,habár tény,nem könnyű!
2012. jún. 9. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Mi az, hogy "nem várt a kisfiunk 1-2 évet"?

Nehogy már ő legyen a hibás, ez nem az ő döntése volt! Ha nem akartatok még gyereket, miért nem védekeztetek normálisan? Az agyam eldobom az ilyenektől, komolyan...

2012. jún. 9. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
utolsó senki sem kérdezett,védekeztünk rendesen,és a végén leírtam,hogy nem Ő a hibás,komolyan miért kell mindenbe belekötni,foglalkozz a saját dolgoddal,én a kérdésre válaszoltam,senki sem kérte,hogy itt okoskodj
2012. jún. 10. 07:04
 15/20 anonim ***** válasza:
21%
aki meg lepontozott ilyenért igazán bekaphatja...
2012. jún. 10. 07:05
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy anonim oldal, ahol bárki válaszolhat, aki regisztrált. Nem kell külön kérdezni senkit.
2012. jún. 10. 08:44
 17/20 anonim ***** válasza:
73%
igen,de nem kell a másiknak neki esni,pláne úgy hogy el sem olvasod a teljes választ,és nem kell senkit az érzései miatt leszólni
2012. jún. 10. 08:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg. Viszont ha visszautazhatnék az időben akkor 10 évvel előbb szültem volna.
2012. jún. 10. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

én sem bántam meg.

Az olyan szülőről, aki meg ilyet mond a gyerekének, azt gondolom, hogy nem a gyerekkel van a gond, hanem a szülővel agyilag és emberileg!

2012. júl. 6. 17:16
 20/20 anonim válasza:

3 hete született meg a kisfiúnk és mit mondjak, mióta sírást kell hallgatnom azóta, bánom...

Sajnos semmi nem jó neki, millió táp és egyebek, tavaly születésnapom előtt még nem volt terhes a felségem, bitang jó programjaink voltak....

most tönkre ment minden...

kistesót biztos, hogy nem szeretnék... ez 100%

okt. 1. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!