Kialakulhat ember és kutya közt szülő gyerek kapcsolat?
A két dolog teljesen más. Férjedet/feleségedet is szeretheted nagyon, a gyermekedet is. De még is máshogyan. Egyenrangú szeretet, de valamiben még is más..
Itt megjegyezném, hogy aki úgy szereti a kutyáját, hogy séták, kutyás foglalkozások helyett ruhácskákat vásárol neki, és egész nap csak simogatja, szépítgeti, ő csak azt hiszi, de nem tudja milyen érzés igazán szeretni egy kutyát.
Nem. Nem és nem!
A kutya és ember között, csak alárendelt, vagy fölérendelt viszony van.
Vagy te vagy a vezér, vagy a kutya a vezér.
Nincs szülő-gyerek viszony, nincs egyenrangúság, nincs úgy szeretem mint a ....akármit.
A kutya így működik, így ,,gondolkodik"
Nem gyerek, és nem is lehet úgy bánni vele. Az csak rossz lesz az embernek és a kutyának is hosszútávon.
A kutya nem azt igényli ,hogy mint egy kis gyereket dédelgessük! Nem ettől lesz boldog. Épp ellenkezőleg, ez tönkre teszi. Ettől lesz frusztrált, idegbeteg.
Én is nagyon szeretem a kutyusomat, bármit megtennék érte, de akkor se tekintem a gyerekemnek.
Mert:
-a kutya ösztön lény
-a kutya nem anyukaként kellene, hogy felnézzen rád hanem úgy kellene felnéznie rád mint a vezetőre
-a kutya nem úgy gondolkodik mint az emberek
-a kutya nem fog rád úgy nézni soha mint egy szülő hanem mint falkatag
http://www.youtube.com/results?search_query=Cesar+Millan+emb.. nézd meg sok mindent megtudsz róla
Ha saját gyerekedként nézel rá abból nem sülhet ki jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!