Megbánt abortusz után újabb kisbaba szerintetek jó ötlet?
Kedves Előző!
Bárcsak én is mindig ilyen jól el tudnám mondani akarok, amit akarok(pedig magyartanár vagyok:P) , maximáisan egyetértek veled.
Kedves Kérdező!
Hogy alakul az életed? Sikerült kicsit összeszedned magad? Remélem, már jobban vagy és próbálod a döntést az eredeti célja felé fordítani, hogy minél jobban a meglévő gyermeked mellett lehessél, szereteted, energiád teljesen ráfordíthasd...
Én persze minden nap gondolok továbbra is az elvesztett babára, de már nem csak akörül forognak a gondolataim, végre tudok a gyerekeimre úgy nézni, hogy róluk nem a 3. kis élet jut eszembe és a sok sírás is abbamaradt. De igyekszem tenni is azért, hogy másoknak ezt az abortusz utáni poklot felvázaljam (mielőtt elkövetnék ezt a a nagyon nehéz és fájdalmas, sokszor legrosszabb lépést), mert talán el sem képzelhető, hogy utána hogy érez az ember... Előtte is szenved, kínlódik, tudja, hogy borzalom és fájni fog, stb, de a valóság mindenen túltesz... :(
18-as vagyok.
Kedves Kérdező és hasonló cipőben járók!
Én mindennap imádkozom értetek, hogy fel tudjátok ezeket a problémákat dolgozni. Az egyetlen, aki elítélhetne Benneteket, Isten, ő sem teszi, ha látja, hogy ennyire megbántátok, és szenvedtek miatta.
Igaza van szerintem a 18-as válaszolónak abban, hogy próbáld te is elmondani másoknak, akik abortuszra készülnek, hogy mi várhat rájuk. Ezzel életeket menthetsz meg, és talán a fájdalom és a bűntudat is elviselhetőbb lesz. Sok-sok erőt kívánok Nektek!!
Szerintem jó akarsz egy gyereknek, akkor ne "hozd létre" és szüld meg. Neki egészséges anyára és családra van szüksége! Nem rá kell aggatni a feladatot, hogy majd meggyógyítson... Mert nem az a dolga. Csak akkor felelősségteljes döntés ha már jól vagy.
Amúgy ne is haragduj, de egy kicsit túl nagy drámát és önsajnáltatást csapsz... Ahelyett, hogy örülnél annak amid van. Ezt már nem lehet visszafordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!