Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik neked ez a babakocsi?

Tetszik neked ez a babakocsi?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 8. 15:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
88%

Miért milyenek a magyar emberek? Itt egyedül te vagy aki kifogásolt valamit,senki más. Mi csak arra reflektálunk.

"4 gyerekem lesz és mind a 3 hasonló babakocsiban nőtt fel, szépek, egészségesek, okosak..."

Írta valaki,hogy csúnyák, betegek és buták azok a gyerekek,akiket az ilyesfajta babakocsiban tolták? Miről beszélsz? Egyébként ha meg ilyen marha okos vagy,minek kérdezel?

Olyan jó lenne megérteni,hogy mi volt a problémád a 4-es válaszoló írásával,komolyan... És még te minősítesz itt másokat.

U.i: Gyorsan le kellett a véleményemet pontozni,hát gratulálok....

2012. jún. 8. 20:58
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

nekünk se pont ez a babakocsink volt, de hasonló, tehát így néz ki meg minden csak más a márkája...

tökéletesen egyetértek a 4. válaszolóval, én nagyon megbántam, hogy ezt választottuk.

míg pici volt addig szűk volt a kocsi, az öv rossz helyen van, márpedig egy újszülöttnél nem ki kell venni az övet hanem be kell kapcsolni vele.

mikor nagyobb volt akkor meg felültetve eltűnt benne a gyerek, folyton lecsúszott, nem volt kényelmes. mikor még nagyobb lett na akkor eladtam és vettünk egy sport babakocsit mert marha nehéz volt a 12 kilós gyerekkel, bevásárolt cuccokkal feltenni a buszra.

most már biztos olyan kocsit vennék aminek külön vannak a feltétei, hordozó, sport rész, bébihordozó, hogy a korának megfelelőben utazzon, na a "jó ez minden korosztály" szabvány kocsiban :)

2012. jún. 8. 21:52
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm csajok, hogy kiálltatok mellettem. :)

A kérdést, így a kiegészítéssel már én se nagyon értem, de nem érdekes. (Naivan azt hittem, hogy segítséget kér a kérdező a választáshoz, de 4 gyerekkel... rejtély, hogy akkor mi volt az indíttatás. Talán reklám, hát, akkor egészségére)

Az arrogáns stílust pedig mindezzel együtt nem nagyon tudom mire vélni. (Viszont, Hála Istennek, vagy talán sajnos?!, láttam már cifrább dolgokat is, ezért már egyre kevésbé érintenek meg az ehhez hasonló igazságtalan reakciók)

2012. jún. 9. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!