Milyen babakocsit használtatok újszülött kortól kezdve?
Figyelt kérdés
Jónak tartjátok így is,hogy kipróbáltátok? (ha tudtok,linket is mutassatok!)2012. jún. 1. 16:50
1/7 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk mert nálunk téli baba lesz.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Az Anmar Hilux nekem is tetszik,de még sosem láttam élőben. Te láttad,próbáltad már?
2012. jún. 1. 17:09
4/7 anonim válasza:
Decemberi a lányom, ilyennel kezdtük. Piros-vaj színű változatban.
Ezután Petite Star Zia a kocsija, azóta is használjuk.
5/7 anonim válasza:
2.vagyok
Bababoltban próbáltam már,könnyű volt tolni.Meg van 1-2 anyukának ilyen.Igaz nálunk még nincs útban a tesó de a múltkor az egyik bababoltban volt dolgom és ott mindjárt kipróbáltam.Annyira szép színe volt,türkiz.Mondtam a férjemnek ha most terhes lennék kapásból azt választanám.
6/7 anonim válasza:
Padláson találtuk anyósomnál, valamelyik uncsitesójé lehetett, tökéletes állapotban, kék-fehér. Agyonra kimostam, mindenki azt hiszi, új.
7/7 anonim válasza:
nekünk innen a 3dik a piros volt.nagyon jó kocsi.massziv stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!