Ilyen babakocsink volt, tudom, hogy lelóg. Kérdeztél, valamit, én igyekeztem maga realitásában válaszolni.
Megyek, mert tulajdonképp van jobb dolgom is. Dicsérni meg biztos fogják még elegen, gondolom csak az érdekel.
Ma front van? Ahány kérdést olvastam, mindenhol vita volt.
Amúgy én tökéletesen értem amit a 4-es válaszoló írt, és egyet is értek vele.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is jó babakocsi, ha most kellene venni, lehet hogy én is megvenném.
Nekem nem tetszik ez a babakocsi.
Amúgy kérdező ne haragudj,de nem a 4. válaszolóval van a probléma,hanem veled. Annyit kérdeztél,hogy tetszik-e,ő megírta,hogy konkrétan az "elmegy" kategóriába sorolja,majd később mikor hablatynak nevezted,elmagyarázta,hogy miért. Te meg elkezdtél flegmázni vele, meg jöttél a "menj csak,nem fogsz hiányozni" dumával,pedig ő csak válaszolt. Az tény,hogy nem kaptál pozitív választ,de ha csak azért teszel fel kérdést,hogy mindenki ajnározzon,akkor rossz helyen kopogtatsz. Ez csak intelligencia kérdése...
Az ízlése meg mindenkinek más.
U.i: Eszembe nem jutna ezt a babakocsit újszülöttel használni.
Jol ertelmezem, hogy erre a kerdesre csak azt lehet valaszolni, hogy "igen, nagyon tetszik, szuper"?
Mert nem irtad a kommentedben eloszor ezt, Kerdezo.
A negyedik valaszban semmi ertelmezhetetlen nincs. De OK, meg el is magyarazta.
Gondolom az en valaszom haszontalan lesz, de azt irom, hogy nem, nekem nem igazan tetszik. Nem draga, nem csunya, nem durvan nehez es nem nagyon nagy.
Errol fuggetlenul nemem szemely szerint nem tetszik, nem ezt valasztanam es nem is ilyen tipusu kocsit valasztottam egyik gyermekemnel sem, mert en mast tartok jonak.
Ettol fuggetlenul soha senki hajat nem kiabaltam le, akinek ezek a tipusok bejonnek es azert sem morogtam meg senkire, ha az altalam preferaltakar talaltak nem eleg jonak. Meg akkor sem kell emiatt bunkozni, ha kerdes nelkul mondja el valaki a velemenyet (ami raadasul nem is volt negativ), ha viszont te kerdezed a tobbieket, akkor foleg nem kell flegmazni.
Tovabbi szep estet!
Tényleg front van...
4-es válaszadóval tökéletesen egyetértek, nekünk is ilyen volt.
Ha felneveltél 4 gyereket ilyen babakocsival, minek kérdezed, h tetszik-e nekünk?
De ha ettől jobb napod lesz, azt is írhatom, h ez egy tök szupi kocsi, mindenkinek ajánlom.
(Kíváncsi vagyok, most a válasz melyik részét pontozzátok...)
olyan kérdést teszek fel, amilyent szeretnék...
köszönöm a válaszokat, ismét leszűrtem belőle milyenek is a magyar emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!