Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik neked ez a babakocsi?

Tetszik neked ez a babakocsi?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 8. 15:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen tetszik!
2012. jún. 8. 15:48
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyon szupi!
2012. jún. 8. 16:03
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen.:)
2012. jún. 8. 16:04
 4/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem különösebben, de ár/érték arányban az ilyen típus a legjobb. Nem túl könnyű/nem túl nehéz, de azért pakolni is lehet bele. Nem pont újszülöttnek van, de azért lehet vele használni. Amolyan "mindenkinek jó" és pont ezért senkinek se a legjobb.
2012. jún. 8. 16:23
 5/23 A kérdező kommentje:
4-es! Ezt a hablaty dumát nem értem...
2012. jún. 8. 16:25
 6/23 A kérdező kommentje:
..megmagyaráznád?
2012. jún. 8. 16:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

hasonló babakocsink volt és a következők voltak vele a problémák:

- belerakhatod az újszülöttet fektetve, de ott vannak a pántok, tehát ki kell bélelni, hogy kényelmes legyen neki.

- amikor már nagy, akkor is aludhat benne, csak lelóg a lába

tehát egyik életszakaszban se túl kényelmes neki.

- relatív nehéz súlyra, nehéz buszra felemelni, de azért még belefér, cserébe van egész sok pakolóhely

terepre jó, mert elég nagyon a kerekei. (bár láttam már még nagyobb kerekűt, amivel talán hegyet is lehet mászni :))

kb. így értettem. bár nem ez az "álom babakocsim", de továbbra is azt mondom, hogy ár/érték arányban teljesen jó

2012. jún. 8. 16:31
 8/23 anonim ***** válasza:
62%
Én is ilyet fogok venni, nem a legdrágább, nem a legolcsóbb, de szerintem a célnak megfelel. Novemberben szülök, barátnőmtől veszem meg, nem sokat használta. Télen úgysem megyünk mindennap órákra. Szerintem való újszülöttnek is, nem tudom a 4-es válaszoló miért írta hogy nem való. Amúgy én sem értettem amit írt.
2012. jún. 8. 16:32
 9/23 anonim ***** válasza:
Való neki, csak nem a legjobb, az előbb kifejtettem.
2012. jún. 8. 16:33
 10/23 A kérdező kommentje:
pillanatok alatt ki lehet szedni a biztonságiövet, de nem értem ha nem is ilyen babakocsitok volt, akkor mégis honnan veszed, hogy kilóg a gyerek lába....
2012. jún. 8. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!