Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van egy 2 éves gyerekem...

Van egy 2 éves gyerekem gyomorrontása van és hánynia kell de nem tud. Hogyan tudna?

Figyelt kérdés
tegnap egész nap hasmenése volt és hányingere is de nem tudott hánynia hasa annyira fájt majdnem összeesett a gyógyszerek nem hatnak.valaki tudna olyan hasmasszázst hogy tudjon hányni és hogy ne fájjon a hasa?
2012. jún. 7. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt írtad tegnap. Ma mit evett? Vagy mit kellene hogy kihányjon? Egyen banánt, az nagyon jó ilyenkor a gyomornak, de mást ne nagyon. Igyon kamilla teát.
2012. jún. 7. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ma evett valamit?Már bocs,tudom idióta kérdés,de érezhet attól is hányingert ha ma nem evett semmit,sőt a hasa is fájhat attól.Szerintem is banánt adj neki,vagy száraz kekszet,inni pedig fekete teát az ilyenkor nyugtatja a gyomrot,nálunk a lehűtött original Coca Cola is segitett a 3 évesemen,lassan kortyonként kell inni.(ezt a doktornő ajánlotta)De ha annyira rosszul van a kicsi akkor irány inkább a doki!!!
2012. jún. 7. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Enni nem evett, a ... gyógyszerek nem hatnak ...

ezek szerint üres gyomorba mentek a gyógyszerek?

Persze, attól nekem is hányingerem lenne.

Adj neki citromos teát, háztartási kekszet, ahogy mondják pár falat banánt. Ezek majd megnyugtatják a gyomrot, meg nem is lesz teljesen üres.

Ha tegnap volt gyomorrontása, az mostanra már kiürült a gyomorból, továbbment a belekbe, majd kitisztul.

2012. jún. 7. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
A hasmenéssel már kiürült minden ami a gyomrában volt. Tegnap óta evett ivott valamit? Nem kell és nem is szabad hánytatni ilyenkor. Ez egyébként sem gyomorrontás, hanem valószínűleg vírusfertőzés. Itass vele minél több hűvös teát. Adj neki B6 vitamint a hányingerre. Ha öklendezik akkor adj neki daedalonetta kúpot. Ha a nyelve lepedékes lesz, a szára kezd cserepesedni, vagy érdekes furcsa szagú lesz a lehellete vagy a vizelete, akkor azonnal orvos! Ha a hasmenés makacs marad, akkor holnap adhatsz neki hasfogót. Enni banánt, főtt krumplit, ropit szabad.
2012. jún. 7. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
*szája kezd cserepesedni
2012. jún. 7. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem igazán értem miért is akarsz egy 2 éves meghánytatni. masszázzsal? ez valami vicc?

meg kéne nyugtatni a gyomrát, hogy elmúljon a hányinger, nem a tegnapi rossz ételt kihánytatni vele ami egyébkéntr a szervezetében sincs metr már kikakilta....

anyám, most tényleg én vagyok a hülye??? :S

2012. jún. 7. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. jún. 8. 06:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! tegnap óta nem evett semmit csak egy kis kekszet.
2012. jún. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!