Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ahol mind a két nagymama él,...

Ahol mind a két nagymama él, hogy különböztetik meg őket a gyerekek? Úgy értem, hogy hívják az egyiket és hogy a másikat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 10:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám pont azért akart Mami/Mama lenni, mert hogy ő még nem néz ki nagyinak :) 46 éves, és kb. a nővéremnek néz ki, szőke hosszú haj, fiatalos ruhák, divatos, csinos mindig. Amúgy tanító néni :) Még mondta is, hogy neki azért is tetszik jobban a Mami megszólítás, mert ha én nem vagyok ott, csak ő a gyerekkel, akkor azt is gondolhatják, hogy ő az anyuka :) És amúgy tényleg hitték már ezt sokszor. Egyszer azt mondta, hogy az ő korában a gyerek fiatalít, az én koromban (22) idősít :) Na ja, mert engem rendszeresen 16-17 évesnek néznek amúgy, számtalanszor volt, hogy ha gyerek nélkül mentem boltba, elkérték a személyimet szeszes ital vásárlásakor, de ha gyerekkel megyek bevásárolni, akkor ilyen sose fordul elő. Na eltértem a tárgytól rendesen :) De lényeg a lényeg, anyukám szerint őt fiatalítja, ha Maminak hívja a gyerek :)
2009. júl. 4. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!