Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik fiatalon, munka nélkül...

Akik fiatalon, munka nélkül vállaltatok gyereket: nem érzitek kiszolgáltatva magatokat a férjeteknek, szüleiteknek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, férjem 25, szeretne gyereket de én még szeretnék előtte dolgozni, hogy legyen saját bevételem is.

Ti mit gondoltok? Nem féltetek?

Annyi történetet hallani arról, hogy apuka lelépett mert meggondolta magát vagy talált mást....

2012. jún. 3. 17:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Akkor is nagyon extrém esetek vagytok.

Én fősulin találkoztam egy nővel,aki kb 27 éves volt,2 gyereke,2 egyetemre járt egyszerre és még munkája is volt,de mondtam,hogy napi 3-4 óránál nem alszik többet.......

Ha neki megéri,ő tudja.

Szerintem amiket leírtál nagyon sok idő,de nem csak idő fáradság is.

Én biológus vagyok,nem egyszerű szakra jártam,nappalin,de nagyon ritka volt,a szakról ha 1-2 ember tudott emellett alkalmi,nem rendszeres munkát vállalni.

Heti szinten 3 zh,hétvégén is tanulás.

Én meg szeretek odafigyelni magamra,sportolás,és mellé kell pihenni is az embernek,mert csak úgy tud feltöltődni.

Így is rengetegszer volt olyan,hogy 3-4 órákat aludtam,mert annyit kellett tanulni.

Nem vagyunk egyformák,az tény,de aki nagyon túlhajszolja magát,annak meg lesz az eredménye később.

Amúgy gondolom ha vki védekezik,legalább 2 féle módon,akkor nagyon kicsi az esélye,hogy besikerül 1 gyerek,de gondolom akkor ti ezt elmulasztottátok.

Az látszik rajtatok,hogy nagy céltudatos,törtető emberek vagytok.

Nekem van egy csaj ismerősöm,akivel a gimiben nagyon jó barátok voltunk,aztán ő,az egyetem utolsó évében,3.éven lett terhes,éd még éppen be tudta fejezni a sulit.

Azóta nem is találkoztam vele,szinte semmire nincs ideje,és azóta szült még egy gyereket.

Sok mindenről le kellett mondania,az tény.De megtehette volna ezt később is,mikor már jobb helyzetben vannak,mert nálunk egyik szülő sem tudja őket támogatni.

2013. nov. 23. 10:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Abban igazad van csak egyféleképpen védekeztünk,óvszerrel,ugyanis hormont nem vagyok hajlandó szedni,még a nőgyógyászom sem ajánlja.Igen extrém esetek vagyunk,úgy gondolom 30 évesen sem lett volna másképp,mint most.
2013. nov. 23. 11:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Én nem megbántani akartalak vagy ilyesmi.

Kívánom,hogy ne bánd meg.Ezt nem a gyerekre értem.Nyilván,aki már megszületett,az nem kívánja az ember,hogy bárcsak ne született volna meg.

Hanem erre az egészre.Fiatalon ilyen sok stressznek kitenni magatokat.Néha remélem azért rátudjátok bízni a nagyszülőkre a gyereket,és ki tudtok kapcsolódni.:)

2013. nov. 23. 12:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem nem bánom,kamaszként ennél több stressz ért sajnos,tehát nekem ez azért nem sok.Igen rá tudjuk bízni,imádják :D Én se bántani akartalak,csak rosszul esik ha letámadnak
2013. nov. 23. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!